10 gode grunner for å bli student ved Nord universitet

Det er i nord det skjer!
Nord universitet ligger i den landsdelen i Norge som har størst økonomisk vekst. Vi utdanner til et arbeids- og næringsliv som trenger deg!

Nord universitet bidrar med tilrettelegging
slik at våre studenter kan bygge kompetanse for et internasjonalt arbeidsliv – og et internasjonalt perspektiv hjemme.

Du kan reise utenlands for å ta praksis eller studere ved et av våre samarbeidsuniversiteter. Vi har mer enn 150 institusjoner rundt om i verden å velge blant.

Du vil med all sannsynlighet få venner for livet i studietiden din ved Nord.

Nord legger til rette for tett kontakt med studentene, slik at du kan utvikle deg både faglig og sosialt. Du vil bli godt ivaretatt her hos oss!

Nord universitet er det ferskeste universitetet i Norge. Vi har masse stå-på-vilje, mot og kunnskap som vi deler med studentene våre.

Du vil med all sannsynlighet bli enda mer glad i naturen ved å studere ved Nord universitet. Universitetet dekker 40 prosent av Norges kystlinje, og det er ikke uten grunn at vi har verdensledende miljøer innenfor den blågrønne bioøkonomien.

Studentene er viktigst ved Nord universitet! Studieprogrammene vi tilbyr har et høyt faglig nivå.

Utdanningene våre skal være relevante og aktuelle slik at du er godt rustet for jobben du vil ha.

Gjør som 12 000 andre studenter, studér ved Nord universitet og velg blant våre omlag 150 studieprogram. Alt fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og doktorgradsutdanninger.