Kompetansesenter for læring og teknologi (KOLT)

Kompetansesenter for læring og teknologi

Kompetansesenter for læring og teknologi (KOLT) bistår fagmiljøene ved Nord universitet i planleggingen og utviklingen av fleksible og nettstøttede studier.

Ved hjelp av pedagogiske metoder og digitale verktøy tilrettelegger vi blant annet for nettbaserte studier, produserer videoforelesninger, legger til rette for nettbaserte studentaktiviteter, tilbyr kompetanseheving til underviserne, gir råd og veiledning.

KOLT er en del av universitetets strategiske satsing på fleksibel læring og målet er å bidra til at Nord er blant de fremste i Norge både når det gjelder læringsmiljø, studiekvalitet, satsing på fleksibel utdanning og pedagogisk bruk av IKT.

Sosiale medier

KOLT er lokalisert på disse studiestedene:

• Bodø
  • Levanger
  • Steinkjer

KOLT server også studiestedene i Mo i Rana, Namsos, Nesna, Sandessjøen, Stjørdal og Vesterålen

KURS, SEMINAR OG WEBINAR

KOLT både medvirker og avholder ulike kurs, seminarer og webinarer.
Mer informasjon finner du på intranettsidene til Nord universitet eller på KOLTs egen facebook gruppe og IKT blogg.

For henvendelser om kurs og seminarer, ta kontakt med våre ansatte ved institusjonene.