Internasjonalt kontor

Internasjonalt kontor har, i samarbeid med fakultetene, hovedansvar for internasjonaliseringsinitiativ ved Nord universitet, i tillegg til institusjonens internasjonaliseringsstrategi.

​Administrativ støtte
Internasjonalt Kontor gir administrativ støtte i saker innenfor internasjonalisering av utdanning. Kontoret veileder o​g gir praktisk råd til innkommende og utgående studenter innenfor universitetets samarbeidsavtaleportefølje.

Utvekslingsprogram
Kontoret søker på vegne av fakultetene midler fra nasjonale stipendprogram som skal støtte student og ansattmobilitet, slik som innenfor Erasmus+, North2North bla. Kontoret er også en del av mottaksapparatet for internasjonale gradsstudenter.

Internasjonalisering
En stor del av reisevirksomheten består i å opprettholde nasjonale og internasjonale relasjoner på vegne av universitetet.

Internasjonalt kontor er en del av studie- og forskningsavdelingen ved Nord universitet.

Kontakt oss

Internasjonalt kontor held til i Bodø, nærmere bestemt hovudbygningen, med inngang gjennom glasdøra til venstre for info-skranken.

Opningstider
Opningstidene for besøk og telefonspørsmål er 10.00‒14.00. Send oss gjerne ein e-post for spørsmål utanfor opningstid eller for å avtale eit møte. Vi vil svare deg så snart vi kan.

E-post: international@nord.no​​
Telefon: +47 75 51 78 70​