Karrieresenteret

Vi jobber for å skape et tettere samarbeid mellom studenter og arbeidsgivere.

Karrieresenteret tilbyr følgende tjenester:

 • Karriereveiledning
 • Karrierekurs
 • Intervjutrening
 • Lunsjseminar med karriere som tema
 • Informasjon om ledige stillinger for nyutdannede og studenter

Kontaktinformasjon

Åpningstider: Mandag - fredag 10.00-14.00 

Kontaktinformasjon:
E-post: karrieresenteret@nord.no 
Tlf: 755 17325

Karriereveiledning tilbys:
Tirsdag - Torsdag kl. 13.00 - 14.00

Sommerstengt uke 28-31

Sosiale medier

Facebook
Følg vår Facebookside for informasjon om jobber, arrangmenter og karrierekurs: 

  Facebook.com/Karrieresenteret​​​


jobbtorget - HVor finner du jobbene?

Jobbtorget er en tjeneste for virksomheter som ønsker å få formidlet informasjon om ledige stillinger for nyutdannede og studenter ved Nord universitet.

Informasjonen formidles på Karrieresenterets facebookside og jobbtavlen som er sentralt plasser på universitetet. Virksomheter som ønsker å benytte seg av denne tjenesten kan ta kontakt på telefon eller e-post.

Karrieresenteret forbeholder seg retten til ikke å publisere oppdrag eller jobber som ansens som lite relevante for universitetets studenter.

Karrieresenterets retningslinjer for publisering av stillingsannonser:

 1. Vi formidler bare informasjon om reelle stillinger, dvs. annonser hvor det søkes etter medarbeidere i den hensikt å opprette et ansettelsesforhold.

 2. Bemanningsbyråer og renholdsvirksomheter som ønsker å få formidlet informasjon om ledige stillinger må være registrert hos Arbeidstilsynet.

 3. Oppdrag for selvstendig næringsdrivende som f.eks. homeparties, nettverkssalg, franchise og agenturer formidles ikke.

 4. Annonser med ulovlig diskriminierende innhold publiseres ikke. Eksempler på dette er forskjellsbehandling på grunnlag av kjønn, religion, livssyn, nasjonal eller etnisk opprinnelse, politisk syn, medlemskap i arbeidstakerorganisajon, seksuell orientering, funksjonshenmming eller alder. Forbudet gjelder også indirekte diskriminiering; for eksempel at det stilles krav om gode norskkunnskaper uten at slikt krav er nødvendig for å utføre arbeidsoppgavene på en forsvarlig måte.

 5. Lovlige stillinger som ikke registreres er for arbeid som omfatter aktiviteter som krever nakenhet eller er av seksuell eller pornografisk karakter.

 6. Annonser som ikke følger vilkårene i retningslinjene for publisering, men som er publisert på karrieresenterets facebookside av arbeidsgiver vil bli slettet.

karriereveiledning

Er du snart ferdig med studiene og ønsker veiledning om hvordan du kan gå frem for å skaffe deg drømmejobben? Er du usikker på hvilke jobber du kan søke på og hvordan du kan presentere deg selv for arbeidsgiveren?

For å bli trygg på jobbsøkerprosessen, valg du tar underveis i studietiden, eller overgangen mellom studier og jobb kan det være nyttig å snakke med en karriereveileder. Sammen med karriereveilederen kan du se ulike perspektiver og finne frem til alternativer som passer for deg. Veiledningen gjør deg flinkere til å fortelle om din  kompetanse og erfaring.

Sammen med karriereveilederen kan du utforske dine jobbmuligheter, utvikle en strategi for jobbsøkingen, finne ut hva som motiverer deg og utarbeide en karriereplan for å nå dine mål på sikt.

Hvis du deltar på et av våre karrierekurs vil du få større utbytte av veiledningen.

Målgruppe for karriereveiledningen:
Alle studenter fra Nord universitet.

Karrieresenteret tilbyr veiledning til alle studenter ved Nord universitet som ønsker å forberede seg til jobbsøkerprosessen. Hvis du ikke har mulighet til å møte i Karrieresenterets lokaler i Bodø, tilbyr vi  karriereveiledning via Skype.

Slik avtaler du en veiledningstime:
Kom innom våre lokaler for å booke en avtale eller send en e-post til karrieresenteret@nord.no.

Oppgi navn, studieretning og bakgrunnen for hvorfor du ønsker veiledning. Hvis du ønsker veiledning på CV og/eller søknad må du sende disse på e-post senest dagen før karriereveiledningen.

Etiske retningslinjer for karriereveiledningen

Karriere​kurs

Karrieresenteret arrangerer jobbsøkerkurs for studentene ved Nord universitet.

Kursene gir trening i å skrive CV og jobbsøknader. I tillegg tilbyr Karrieresenteret egne kurs der studentene får intervjutrening. Kursene er gratis for studenter.

Informasjon om tidspunkt og sted og påmelding til kursene blir publisert på Karrieresenterets Facebookside. Påmelding til kursene gjøres ved å sende en e-post til karrieresenteret@nord.no.

 

E-posten må inneholde følgende informasjon:

 • Navn på deltaker
 • Studieprogram og kull deltakeren følger
 • Hvilket kurs påmeldingen gjelder

I fokus - din karrierE

Lurer du på hva du kan bruke utdanningen din til? Hvilke karrieremuligheter du har? Hvordan det vil være å jobbe? Hvilke arbeidsoppgaver det er som venter deg? Hvilken lønn du kan forvente som nyutdannet?

Studentforeningen HHS, Handelshøgskolen Alumni og Karrieresenteret inviterer til lunsjseminaret I fokus - din karriere! to ganger pr. semester.

På seminaret treffer du tidligere studenter (alumner) fra Nord universitet som forteller om egen karriere og erfaringer fra arbeidslivet. De deler sine beste tips om hva du kan gjøre for å skape din egen karriere.

NB! På grunn av matserveringen er det påmelding til arrangementet via eget arrangementet på Karrieresenterets Fac​ebooksider.

Veien videre etter bachelor - KArrierelunsj for sykepleiestudenter

Er du nysgjerrig på livet etter studiene? Lurer du på hva arbeidsgiveren ser etter og forventer av deg som er nyutdannet sykepleier? Vil du vite mer om hvordan du går frem for å få din første jobb, og når du kan begynne å søke på ledige jobber?

Drømmer du om å bli intensivsykepleier og lurer på hva som kreves for å ta videreutdanningen? Lurer du på hvordan arbeidsdagen er for en intensivsykepleier? Kom på lunsjseminar!

Lunsjseminaret Veien videre etter bachelor er et samarbeid mellom Studentforeningen ProStud og Karrieresenteret og arrangerers en gang pr. semester.

NB! På grunn av matserveringen er det påmelding til arrangementet via eget arrangementet på Karrieresenterets Fac​ebooksider.