Etter- og videreutdanning

Universitetet tilbyr etter- og videreutdanning både som egne studier og enkeltemner. Her er det vi tilbyr:

For lærere

Opptak

Kontaktinformasjon

Informasjon om studiet, opptakskrav, kontaktperson og søknad om opptak  finner du ved å klikke deg inn på hvert enkelt studietilbud.Idrett, kroppsøving og friluftsliv

Havbruk-, husdyr- og landbruksfag

Senter for etter- og videreutdanning i havbruk i Bodø tilbyr skreddesydde etter- og videreutdanningskurs, ut fra kompetansebehovet til sjømatnæringen.                

For mer informasjon:
Kontakt rådgiver Viktor Solbakken:
Tlf 755 17361 / 95 74 84 35, epost viktor.a.solbakken@nord.no

 Vi tilbyr deltidsstudier innen

 • Havbruksdrift
 • Kystsoneforvaltning

 

 

ofte stilte spørsmål

Spørsmål om opptak og registrering av søknad:

Feilmelding ved registrering av ny bruker
Jeg får ikke til å registrere ny bruker for å levere søknad. Får beskjed om å kontakte systemadministrator. Hvem kontakter jeg?
Svar:
Alle som har vært studenter eller har levert inn søknad på studier tidligere, er registrert i vårt datasystem som brukere. Dette er årsaken til at du får feilmelding når du prøver å registrere deg som ny bruker.
Du får tilsendt nytt passord på e-post ved å trykke på knappen «få tilsendt passordet på e-post» i ruten «Innlogging etter å ha mottatt passord på e-post». Dersom du har endret e-postadresse, ta kontakt med service@nord.no, for å få endret registrert e-postadresse, slik at du kan få pinkode tilsendt på e-post. Logg inn i bildet «innlogging for tidligere registrerte studenter som kjenner sin pinkode». 

Behandlingstid for søknader.
Når blir min søknad behandlet?
Svar:
Du kan forvente 3 ukers behandlingstid etter søknadsfristens utløp.
EVU-web finner du oversikt over studier som tilbys. Trykk på det grønne krysset foran ønsket fagkategori og velg studiet du er interessert i. Her finner du informasjon om når du kan forvente svar på søknaden til akkurat ditt studie. 

Navneendring. 
Jeg har endret navn og mine vitnemål og attester er skrevet ut i mitt gamle navn. Hva gjør jeg?
Svar:
Søkere som har endret navn må sende en bekreftelse på navneendringen til universitetet i forbindelse med søking til studier. Bekreftelse på navneendringen kan bestilles hos skatteetaten. Dokumentasjonen på navneendringen kan sendes som vedlegg til e-post til: videre@nord.no 

Innlogging for internasjonale søkere.
Jeg skal logge inn for å takke ja til studietilbudet. Fikk tilsendt pin-kode i tilbudsbrevet, men har ikke et 11-sifret personnummer siden jeg ikke er norsk statsborger. Hvordan kan jeg logge inn?
Svar:
Du må bruke e-postadressen din og passordet du opprettet når du leverte din elektroniske søknad til å logge inn. 

Etter studiestart:
Fronter: Jeg har søkt på et studie hvor det er innleveringer på Fronter. Hvordan kan jeg få jeg tilgang til Fronter?
Svar:
Kvalifiserte søkere får informasjon om innlogging i Fronter i velkomstbrevet som sendes ut når søknadene er ferdig behandlet. Når du har betalt semesteravgift og registrert deg får du tilgang til fronter. Hvis du får problemer med innlogging i fronter, kontakt helpdesk@nord.no

Studie spesifikke spørsmål:
Videreutdanninger for Nordic ESERO. Spørsmål:

  • Klimaforskning i polare landskap
  • Verdensrom og klasserom
  • Satelittbilder, GPS og GIS i skolen
  • Under polarhimmelen
  • Geologi i skolen

Kan jeg sende inn svensk lärerlegitimation som dokumentasjon til studiet?
Svar:
Den svenske lärerlegitimationen er ikke godkjent som dokumentasjon for opptak til høyere utdanning i Norge. Du må sende inn vitnemål med karakterer fra høgskole eller universitet.
 
Jeg har fullført eksamen i arbeidsmiljøopplæring nettbasert. Når får jeg tilsendt karakterutskriften som dokumenterer dette?
Svar:
Karakterutskrift kan bestilles i studentweb når sensuren er registrert (tre uker etter siste innlevering/eksamen).


Jeg er student på studiet Arbeidsmiljøopplæring nettbasert, men har ikke mottatt faktura for studieavgiften på kr 2.000,- for elektronisk litteratur.
Svar:
Kursavgiften blir fakturert av Prosjektservice AS. Kontakt Annie Berg på e-post annie.berg@pssu.no eller på tlf 75 64 05 17 for å etterspørre og få informasjon om faktura.