Nord Alumni - hold kontakten etter studiene

Studenter på et jorde som holder en jordklode
Nord Alumni - hold kontakten etter studiene
Er du snart ferdig med studiene, eller har du tidligere studert ved Nord universitet? Ta vare på forbindelsen med fagmiljøet og dine studievenner.

Bli med i Nord universitet sitt alumni-nettverk på nord.no/alumni. Her kan du både opprettholde og få nye verdifulle kontakter.

– Det å holde kontakten med deg som tidligere student og kunne få innspill og erfaringsdeling er viktig for den videre utviklingen av universitetet, sier Levi Gårseth-Nesbakk, prorektor for utdanning ved Nord universitet.

Våre fakulteter har etablert alumni-nettverk som gir deg en rekke fordeler, inkludert:

  • Oppdaterte nyheter fra relevant fagmiljø
  • Informasjon om spennende videreutdanninger
  • Informasjon om seminarer og konferanser
  • Invitasjoner til alumnitreff og jubileer

Nye alumni medlemmer i perioden 1. april til og med 1. september 2023 er også med i trekningen av tre gavekort på 1 000 kroner hver.

Utdanninger som svarer på arbeids- og samfunnslivets behov

– Det er etter studiene at kunnskapen skal anvendes i praksis. Vi ønsker å tilby utdanninger som svarer på arbeids- og samfunnslivets behov. I tillegg er Nord universitet opptatt av å bidra til mer nettverksbygging mellom våre uteksaminerte kandidater, sier Gårseth-Nesbakk.

Nord universitet ønsker alle våre tidligere studenter velkommen til å være med i alumni-ordningen for å skape en sosial og akademisk møteplass mellom tidligere studenter og fakultetene.

Velkommen!