Ph.d.-kurs: Qualitative researching and critical inquiry – On generating, analysing and critically assessing qualitative data (SOS9002)

Boklansering og seminar: Samskapt bærekraft i norsk arbeidsliv
Konferanse/seminar
29. november 2023

Boklansering og seminar: Samskapt bærekraft i norsk arbeidsliv

Quality Hotel Ramsalt, Bodø
13:45
15:40
Hvordan samarbeider organisasjoner på tvers av sektorer og bransjer for å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling? Og hvordan opplever ledere, ansatte, politikere og frivillige i ulike norske organisasjoner presset for å bidra til samskapt bærekraft?
Seminar on Future Salmon Feeds
Konferanse/seminar
30. november 2023

Seminar on Future Salmon Feeds

Petter Dass (A14), Nord University, Bodø
09:00
14:00
On 30th November 2023, Nord University will host a seminar on future salmon feeds as part of the NON-Fôr project funded by NordForsk.
Disputas: Hilde Kjelsrud
Disputas
1. desember 2023

Disputas: Hilde Kjelsrud

Nord universitet, Stjørdal, Auditorium 2
10:00
16:00
Ph.d.-kandidat Hilde Kjelsrud skal holde prøveforelesning og disputas for graden Ph.d. i studier av profesjonspraksis ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag, Nord universitet.