Bor det en lærer i deg?

Nå kan du få informasjon om lærerutdanning og barnehagelærerutdanning fra Nord universitet og Narvik og Evenes kommuner.

Er du interessert i å jobbe med barn og unge? Er du nysgjerrig på hva som skal til for å bli lærer eller barnehagelærer?

Kom på møte med Nord universitet og Narvik og Evenes kommuner på Narvik rådhus, kommunestyresalen.

Her vil du få informasjon om Nord universitets studietilbud og møte en av våre studieveiledere. Du vil også få informasjon fra kommunene.

I tillegg blir det servering av pizza og brus.

Agenda:

• Kommunene forteller om sine behov for å rekruttere lærere og barnehagelærere.
  • Kommunene presenterer hva de kan tilby for å få flere til å ta lærerutdanning, videreutdanning eller fullføre utdanning som er påbegynt.

Kom gjerne på møtet hvis du:

• Er elev i videregående skole og vurderer å ta høyere utdanning.
  • Er vikar i skole eller barnehage.
  • Er ufaglært medarbeider i skole eller barnehage.
  • Har familie og kanskje jobb, og likevel har lyst til å ta utdanning.
  • Er ansatt i kommunen og ønsker videreutdanning.
  • Er leder eller rådgiver i skolen eller barnehagen.
  • Er nysgjerrig og vil vite mer om læreryrkene.

Møtet arrangeres av LæreriNord. Dette er ei satsing for å øke rekrutteringa og styrke omdømmet til læreryrket i Nordland og Trøndelag.

Velkommen!

Studiestart Levanger 2024
12. august 2024

Studiestart Levanger 2024

Nord universitet, campus Levanger
00:00
Offisiell, felles åpning av studieåret for studenter ved studiested Levanger mandag 12. august.
Studiestart Bodø 2024
12. august 2024

Studiestart Bodø 2024

Nord universitet, campus Bodø
12:00
14:00
Fellesåpning av studieåret for studenter i Bodø, mandag 12. august.
Studiestart Mo i Rana 2024
13. august 2024

Studiestart Mo i Rana 2024

Nord universitet, campus Helgeland
00:00
Offisiell, felles åpning av studieåret for studenter ved studiested Mo i Rana tirsdag 13. august.
Studiestart Stjørdal 2024
13. august 2024

Studiestart Stjørdal 2024

Nord universitet, Stjørdal
00:00
Offisiell, felles åpning av studieåret for studenter ved studiested Stjørdal tirsdag 13. august.