Bor det en lærer i deg?

Nå kan du få informasjon om lærerutdanning og barnehagelærerutdanning fra Nord universitet og kommuner i Indre Namdal.

Er du interessert i å jobbe med barn og unge? Er du nysgjerrig på hva som skal til for å bli lærer eller barnehagelærer?

Kom på møte med Nord universitet og kommuner i Indre Namdal. Møtet finner sted på Namsskogan barneskole.

Her vil du få informasjon om Nord universitets studietilbud og møte en av våre studieveiledere. Du vil også få informasjon fra kommunene.

I tillegg blir det servering av pizza og brus.

Agenda:

• Kommunene forteller om sine behov for å rekruttere lærere og barnehagelærere.
  • Kommunene presenterer hva de kan tilby for å få flere til å ta lærerutdanning, videreutdanning eller fullføre utdanning som er påbegynt.

Kom gjerne på møtet hvis du:

• Er elev i videregående skole og vurderer å ta høyere utdanning.
  • Er vikar i skole eller barnehage.
  • Er ufaglært medarbeider i skole eller barnehage.
  • Har familie og kanskje jobb, og likevel har lyst til å ta utdanning.
  • Er ansatt i kommunen og ønsker videreutdanning.
  • Er leder eller rådgiver i skolen eller barnehagen.
  • Er nysgjerrig og vil vite mer om læreryrkene.

Møtet arrangeres av LæreriNord. Dette er ei satsing for å øke rekrutteringa og styrke omdømmet til læreryrket i Nordland og Trøndelag. Velkommen!

Praksiskonferansen 2024
Konferanse/seminar
22.23. mai 2024

Praksiskonferansen 2024

Scandic Hell, Stjørdal
09:00
13:00
Nord universitet ønsker velkommen til den nasjonale konferansen for praksis i lærerutdanningene 22. og 23. mai i Stjørdal.
Kurs i EndNote 21
Kurs bibliotek
22. mai 2024

Kurs i EndNote 21

12:00
14:00
Påmelding Kurs i EndNote 21 som holdes 22. mai
Lytring: Hva skal vi si til alle ungdommene som vil velge kjønn?
Debattmøte
22. mai 2024

Lytring: Hva skal vi si til alle ungdommene som vil velge kjønn?

Stormen bibliotek, Bodø
19:00
20:30
Før var det nesten ingen, når har antallet gått rett opp i hele vesten. Hvordan skal samfunnet møte barn og unge med kjønnsinkongruens?