Nordisk konferanse i sosialt arbeid: "Social Work in Changing Times – Challenges and New Opportunities"

FORSA – foreningen for forskning i sosialt arbeid – har lagt sin nordiske konferanse til Bodø 14. - 16. juni 2023

Konferansen, som arrangeres i samarbeid med «Nordic Association of Schools of Social Work» (NASSW), ventes å samle mellom to og tre hundre forskere og fagfolk fra de nordiske landene – og fra andre deler av verden.

Det finnes FORSA-foreninger i alle de nordiske landene. Den nordiske konferansen arrangeres annet hvert år, og sirkulerer mellom landene. Og nå er turen endelig kommet til Bodø. Nord universitet er arrangør i samarbeid med FORSA-Norge og NASSW.

– Dette ser vi virkelig fram til, sier Øystein Henriksen og Asgeir Solstad, som er hhv. styremedlem og styreleder i FORSA-Norge.

De to er ellers ansatte ved Fakultet for samfunnsvitenskap, og har forsket og arbeidet med utdanninger i sosialt arbeid ved Nord universitet i snart tretti år. Arbeidet med konferansen vil engasjere hele det sosialfaglige miljøet ved Nord universitet. Foreløpig er en programkomite i sving, hvor Ann Torill Tørrisplass, Hanne Thommesen og Yan Zhao er medlemmer sammen med Henriksen og Solstad, og Ingunn Barmen Tysnes fra NASSW.

– Det blir flott å samle så mange kolleger fra andre land her for å drøfte utfordringer faget vårt står overfor. Konferansen, som foregår på engelsk, har tittelen Social Work in Changing Times – Challenges and New Opportunities. Vi mener dette er en riktig tittel for å fange de store endringene og utfordringene vi ser i verden i dag, og for faget vi er opptatt av, sier Henriksen og Solstad.

Konferansen er en vitenskapelig konferanse, hvor deltakere inviteres til å sende inn abstracts, som vil bli vurdert for presentasjon i ulike «workshops» under konferansen. Konferansen vil for øvrig ha en egen nettside hos «Atlantic Mice TIBE» som er teknisk samarbeidspartner for konferansen.

Mer informasjon:

>> Se program, viktige datoer og informasjon om registrering (atlanticmice.eventsair.com).

Studiestart Levanger 2024
12. august 2024

Studiestart Levanger 2024

Nord universitet, campus Levanger
00:00
Offisiell, felles åpning av studieåret for studenter ved studiested Levanger mandag 12. august.
Studiestart Bodø 2024
12. august 2024

Studiestart Bodø 2024

Nord universitet, campus Bodø
12:00
14:00
Fellesåpning av studieåret for studenter i Bodø, mandag 12. august.
Studiestart Mo i Rana 2024
13. august 2024

Studiestart Mo i Rana 2024

Nord universitet, campus Helgeland
00:00
Offisiell, felles åpning av studieåret for studenter ved studiested Mo i Rana tirsdag 13. august.
Studiestart Stjørdal 2024
13. august 2024

Studiestart Stjørdal 2024

Nord universitet, Stjørdal
00:00
Offisiell, felles åpning av studieåret for studenter ved studiested Stjørdal tirsdag 13. august.