Kurs i EndNote 21

Påmelding Kurs i EndNote 21 som holdes 28. februar

Forberedelse: last ned EndNote. (Senest dagen før kurset, da det kan ta tid å få e-posten med installeringsinformasjonen). Last ned EndNote her hvis du er en student. Ansatte installerer EndNote fra firmaportalen på PC-en.

Dette EndNote 21-kurset holdes onsdag 28. februar fra kl.12:00 til 14:00 i Teams.

Du lærer:

• Opprette et EndNote-bibliotek
  • Importere referanser fra ulike databaser
  • Søke og organisere referanser i EndNote
  • Koble EndNote med Word for å sette inn referanser, sitere kilder og generere litteraturliste.

Maks 40 deltakere, minimum 3.

Kurset finner sted i Teams. Lenke til kurs-rommet vil sendes ut i forkant av kurset på e-post.

Hvis du har andre spørsmål om kurset kan du ta kontakt med kursholder vilde.blankvoll@nord.no.

Effektivt litteratursøk
Kurs bibliotek
28. februar 2024

Effektivt litteratursøk

12:15
13:00
Kurset gir en innføring i litteratursøk med vekt på utforming av gode søkestrategier og søketeknikker.
Hvordan og hvorfor ivaretar vi verdier i skogen?
Konferanse/seminar
29. feb – 1. mar. 2024

Hvordan og hvorfor ivaretar vi verdier i skogen?

InnoCamp, Steinkjer
00:00
Nord universitet og Naturvernforbundet inviterer til skogseminar i Steinkjer.
Gjesteforelesning: The emergence of virtual sports as leisure sports offer – Opportunities and pitfalls for sports clubs and policy
Gjesteforelesning
4. mars 2024

Nord universitets lokaler i Jakhelln brygge, Bodø
13:00
14:00
Forskningsgruppa RESPONSE inviterer til gjesteforelesning og seminar med Thibault Fouquaret fra Ghent University, Belgia. Temaet er virtuell idrett. Han vil snakke om hvordan idrettslag kan utvikle virtuelle idrettstilbud og mulighetene og fallgruvene ved slik nyskapende aktivitet. Seminaret er gratis og åpent for alle!
Bor det en lærer i deg? Bli med på inspirasjonskveld!
Informasjonsmøte
4. mars 2024

Bor det en lærer i deg? Bli med på inspirasjonskveld!

Scandic Meyergården, Mo i Rana
17:45
20:30
Bli med på en inspirerende kveld med Nord universitet, Rana kommune, Bodø/Glimt og Kvarøy Fiskeoppdrett.