This page is not available in English
Studenter som sitter rundt et bål en høstkveld

Bli student

​Gi plass til det nye. Velg en studietid med sterkt samhold, åpne dører og enestående natur, der du opplever et universitet som gir deg så mye mer enn en utdanning. Nord setter spor, og lar deg bli den du vil bli. Start din karriere med oss, vi går veien sammen.

Se vårt studietilbud

Student på biblioteket

Jeg ville oppleve Nord-Norge​​

Marius Møller, bachelor i økonomi og ledelse

Jeg valgte Nord universitet i Bodø fordi jeg ville oppleve Nord-Norge. Jeg hadde på forhånd hørt at du kommer tett på foreleser og studentmiljøet, og det er noe jeg kan bekrefte. Jeg er virkelig imponert over studentlivet her, og har til og med engasjert meg i idrettslaget. Kom og opplev Nord du også!

Alt du lurer på om studentlivet

Hva er forskjellen på å være skoleelev og student? Hvordan søker jeg opptak? Kan jeg ta deler av studietiden i utlandet? Og hva er egentlig forskjellen på bachelor, master og årsstudium? Det er bare noe av det du kanskje lurer på om livet om student.

Fire sykepleierstudenter på ferdighetsøvelse.

Her blir jeg sett!​​

Ingrid Solheim Jacobsen, bachelor i sykepleie

Jeg valgte Nord universitet på grunn av nærheten til naturen, og fordi samholdet en får på tvers av studieretninger er så sterkt. Siden det ikke er så store klasser får vi tett og personlig oppfølging av foreleserne. Her blir jeg sett!

Kvinnelig student på cafe

Bilde av fasaden til campus Levanger

Her kan du studere

Du finner oss på 8 ulike steder i Nordland og Trøndelag, som alle har sitt særpreg i studietilbud og muligheter. Bodø og Levanger er de største stedene og med de flestestudieretninger og studenttilbud. Her kan du lære mer om de ulike stedene.

Gutt på biblioteket som ser i kamera

Hva skjer fremover?