Handelshøgskolen


Handelshøgskolen (HHN) ved Nord universitet utdanner morgensdagens økonomer, ledere og innovatører. Gjennom tett samarbeid med næringslivet, samfunnet og den offentlige forvaltningen tilbyr vi aktuell og relevant utdanning og forskning på internasjonalt nivå.

​Vårt mentorprogram

Ønsker du å stille fremst i køen når du skal søke jobb?

Mentorprogrammet er et satsingsområde som skal bidra til å koble studenter ved Handelshøgskolen (HHN) sammen med ledere fra norsk næringsliv.

Siktemålet er å danne en personlig dialog, der ­mentor og student møter hverandre for å diskutere karriere og ­personlig utvikling. Dette er videre ment å gi innsikt i virksomhets­ledelse og ­forholdet mellom teori og praksis. 

Dette er en unik mulighet – både for student og mentor.

Informasjon om søknadsfrist og oppstart kommer

Hvem kan søke
Alle økonomistudenter ved HHN som er på masternivå høsten 2020 når ­programmet starter. Søkere må ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Søknad leveres til Anita Eide, 
administrasjonen Handelshøgskolen 
evt. på epost: anita.eide@nord.no

Les mer om mentorprogrammet her
 

Mentorprogrammet - studenter

Alumni

Handelshøgskolen Alumni er et alumninettverk for studenter som har studert eller er i ferd med å avslutte sin utdanning ved Handelshøgskolen, Nord universitet. Nettverket gir mulighet til a opprettholde kontakten med studiestedet og ikke minst med tidligere studiekamerater.

Hvem kan bli medlem?
Handelshøgskolen Alumni er åpent for alle som har tatt sin grad eller er ansatt ved Handelshøgskolen, Nord universitet.

Alumner som logger seg på med fødselsnummer får automatisk tilsendt passord og lagt som aktiv i portalen. Andre vil få tilgang ved en manuell godkjenning i administrasjonen på Handelshøgskolen.

Hva slags innhold finner du i alumniportalen?
- Nyheter fra universitetet, handelshøgskolen og ditt fagmiljø 
- Kalender med informasjon om hva som skjer på handelshøgskolen og i ditt fagmiljø 
- Jobbannonser som er relevante for din utdannelse 
- Andre alumner som du kan holde kontakten med gjennom portalen

Hvem kan bidra med innhold?
Du som vanlig bruker kan dele informasjon i portalen. Du kan for eksempel tipse om nyheter eller ulike arrangement som er relevant for ditt fagmiljø. Alle brukere kan også legge ut jobbannonser på vegne av seg selv eller sin bedrift.

Nyhetsbrev 
Som medlem i portalen vil du få tilsendt nyhetsbrev fra handelshøgskolen direkte til e-postkontoen din noen ganger i året. 

Registrer deg i alumninettverket her

HHN-Alumni logo

HHN Internship Master

Handelshøgskolen har en ambisjon om at våre studenter skal få anledning til å anvende de teoretiske kunnskapene og de metodiske ferdighetene sine i praksis før endt utdanning. Internship hos en organisasjon lokalt, regionalt eller internasjonalt vil bidra til verdifull arbeidserfaring som en integrert del av studiet. Studentene vil også bidra med ny og verdifulle perspektiver for organisasjonene og utfordre deres «status quo» for å skape vekst og utvikling.

Kontaktinformasjon

For besøkende:
Administrasjonen ved Handelshøgskolen finner du i 2. etasje i hovedbygget, inngang A.

Telefon og epost:
Tlf: 75 51 70​ 00 (sentralbord)
Se ansattoversikt for tlf.nr. og e-postadresser til de ansatte ved Handelshøgskolen.

Postadresse:
Handelshøgskolen
Nord universitet
Postboks 1490
8049 Bodø


 

 

Hele verden til stede på High North Dialogue i BodøKom og hør om Freyr, Andøya Space Center, Nova Sea og suksesshistorien til Bodø/Glimt, som nådde New York Times sine spalter.https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/senter/nordomradesenteret/nyheter/Sider/high-north-dialogue-mer-populart-enn-noensinne.aspxHele verden til stede på High North Dialogue i Bodø
Hyller Mo i Rana som studentbyHan så egentlig for seg å flytte for å ta høyere utdanning. Men så poppet det opp en annonse om drømmestudiet i egen heimby. Det ble perfekt for David.https://www.nord.no/no/aktuelt/nyheter/Sider/Hyller-Mo-i-Rana-som-studentby.aspxHyller Mo i Rana som studentby
Å skaffe relevant arbeidserfaring under studietiden er helt avgjørendeHistorien om Econa-medlem Aleksander Lerøy Skårnes (34) er en historie om å jobbe dedikert og målrettet i studietiden. Til og med i ferier.https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/artikler/Sider/A-skaffe-relevant-arbeidserfaring-under-studietiden-er-helt-avgjorende.aspxÅ skaffe relevant arbeidserfaring under studietiden er helt avgjørende