Informasjon om koronavirus (Coronavirus)

Denne siden inneholder informasjon og råd fra Nord universitet knyttet til korona-pandemien og covid-19.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Siste nytt:

Åpningstider:​​​​

​​Studiestedene er åpne i tidsrommet 07.30–16.00. Tilgang etter 16.00 og 07.00–07.30 ved bruk av adgangskort/studentkort. Studiestedene er stengt fo​r studentene fra 24.00 til 07.00.

I åpningstiden kan bibliotek, lesesaler og øvingsrom benyttes av studenter som har behov for disse tjenestene. Seminarrom, grupperom og undervisningsrom åpner for studentene fra 16. april.

Gjeldende smitteverntiltak og regler for bruk av de ulike rommene må til enhver tid overholdes. Hold minst 1 meters avstand, helst to. B​ruk munnbind ved behov. ​​

Merk av vi har begrenset bemanning på studiestedene. Dersom du trenger kontakt med studieveileder​, hjelp med IT-tjenester etc., ber vi deg ta kontakt digitalt.​​​​​

Mer informasjon:

Hjelpetjenester:

Varsling om bekreftet smitte

Dersom student/ansatt eller besøkende ved Nord universitet får en positiv covid-19-test, skal det varsles til telefon 99 36 40 00.  ​

Praktisk tilrettelegging