Informasjon om koronavirus (Coronavirus)

Denne siden inneholder informasjon og råd fra Nord universitet knyttet til korona-pandemien og covid-19.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Siste nytt:

Campus i Bodø er stengt for studentene til 12. april​

Åpningstider for våre øvrige studiesteder:​​​​

​​Studiestedene er åpne i tidsrommet 07.30–16.00. Tilgang etter 16.00 og 07.00–07.30 ved bruk av adgangskort/studentkort. Studiestedene er stengt fo​r studentene fra 24.00 til 07.00.

I åpningstiden kan bibliotek, lesesaler, øvingsrom etc. benyttes av studenter som har behov for disse tjenestene. Gjeldende smitteverntiltak og regler for bruk av de ulike rommene må til enhver tid overholdes.

Merk av vi har begrenset bemanning på studiestedene. Dersom du trenger kontakt med studieveileder​, hjelp med IT-tjenester etc., ber vi deg ta kontakt digitalt.​​​​​

Mer informasjon:

Hjelpetjenester:

Varsling om bekreftet smitte

Dersom student/ansatt eller besøkende ved Nord universitet får en positiv covid-19-test, skal det varsles til telefon 99 36 40 00.  ​

Praktisk tilrettelegging