Studentinformasjon

Koronavirus (covid-19): Her har vi samlet råd og viktig informasjon for deg som er student ved Nord universitet.

​​​​​​Åpningstid
F
ram til 16. september er dørene ved studiestedene åpne fra 07.00 til 16.00. Etter 16.00 er det åpent for studenter og ansatte ved bruk av adgangskort. ​Fra 00.00 til 07.00 er studiestedene stengt for studenter.

3. september:

Dersom student/ansatt eller besøkende ved Nord universitet får en positiv covid-19-test skal det varsles til telefon 99 36 40 00.  Saken vil deretter bli håndtert av beredskapsledelsen.

Lokale helsemyndigheter må kontakte universitetet på samme nummer for bistand til smittesporing.​

11. august: ​
Slik bidrar du til smittefri campus

​Oppdatert 7. august:
​​​ Viktig informasjon om studiestart høsten 2020 ​

Undervisning og eksamen

Utveksling

Rådgivningstjeneste for studenter

Rådgivningstjenesten til Studentinord har sterkt fokus på å være tilgjengelig for studenter. Pr. tiden kan rådgivningstjenesten nås på e-post, telefon og på Skype.

​Retningslinjer for Nord studenter i praksis i Norge

Informasjon til studenter ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag (FLU)

Informasjon til studenter ved Fakultet for sykepleie og helsefag (FSH)

Informasjon til studenter ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur (FBA)