Eksamen ved Nord universitet høst 2020

Informasjon til deg som er student ved Nord universitet og som skal avlegge eksamen høsten 2020.

​​​​​​​​​​​​​​Styret ved Nord universitet vedtok 24. mars 2020 Midlertidig forskrift – ekstraordinære tiltak som følge av koronaepidemien.

Et tillegg til denne forskriften ble vedtatt 25. juni 2020, og er gyldig til 31. januar 2021:​ Midlertidig forskrift om tillegg til forskrift om studier og eksamen ved Nord universitet – ekstraordinære tiltak som følge av koronaepidemien​

Hvor finner du viktig informasjon?

Det er svært viktig at du sjekker informasjon om dine eksamener og at du vet hvordan du gjennomfører digital eksamen i Inspera. Her er de viktigste kanalene for informasjon om eksamen:

• Canvas
        Informasjon om endringer legges først ut her
      • Studentweb
        Viser eventuelle endringer av vurderingsform. Kan ta noe tid før alt er oppdatert her
      • Inspera
        Programvare for digital eksamen
Du finner også mye nyttig informasjon på siden "Ofte stilte spørsmål om eksamen og korona"

Dette bør du gjøre før eksamen

1. Sjekk at brukernavn og passord fungerer
        Logg på Inspera via lenken nord.inspera.no med din Feidekonto
        Ta kontakt med IT-hjelp hvis du har problemer

2. Gjennomfør test av Inspera
        Gå inn på fanen demoprøver i Inspera hvor du velger "Demo - Eksamen med alle tillatte hjelpemidler"

Fusk og plagiat

Vi benytter Urkund plagiatkontroll på alle skriftlige eksamensbesvarelser. I tillegg gjør sensorene egne kontroller av fusk og plagiat. Sett deg godt nok inn i korrekt referanse -og kildebruk. Vær varsom med samarbeid om, og deling av, eksamensbesvarelser.