Havets døgn

Havets døgn er et arrangement som årlig blir holdt av studentforeningen Nugla. Her blir studenter og havbruksnæringen brakt sammen for å vise mulighetene havet har å by på!

Startdato:

26 oktober 2020 00:00

Sluttdato:

26 oktober 2020 00:00

Sted:

Scandic Havet, Bodø
​​​​​​Havets døgn er et arrangement som årlig blir holdt av studentforeningen Nugla. Her blir studenter og havbruksnæringen brakt sammen for å vise mulighetene havet har å by på!​

Årets arrangement blir avholdt den 26.oktober på Scandic Havet i Bodø sentrum. Dette for å tilby publikum et større og mer koronavennlig arrangement!

​​Bedrifter fra havbruksnæringen og kjente personligheter kommer å forteller om sin bedrift, fremtidsplaner og hvorfor fremtiden er blå - som er temaet for årets arrangement. Det kommer også underholdende innslag fra en kjent konferansier.

I tillegg blir det stands hvor bedriftene får mulighet til å promotere egen bedrift på en mer personlig måte til deltakerne.

Hva er annerledes i år?
På grunn av dagens situasjon blir det kun "Havets dag". Her blir det foredrag og stands fra kjente personligheter i havbruksnæringen, mellom annet administrerende direktør i Sjømat Norge! Det blir også matpauser hvor vi stiller med sushilunsj servert av Scandic Havet! I tillegg blir det artige og spennende konkurranser i løpet av dagen!

Det blir ikke noe aftenarrangement på Scandic Havet i år grunnet korona-situasjonen, men vi jobber for øyeblikket med en løsning slik at deltakerne kan møtes på kvelden på et lukket arrangement i sentrum!

Følg "Havets Døgn" på Facebook​ og Instagram for mer informasjon!

Les mer om Havets døgn.

Startdato:

26 oktober 2020 00:00

Sluttdato:

26 oktober 2020 00:00

Sted:

Scandic Havet, Bodø