et hav av muligheter

TV-aksjonen 2020: Et hav av muligheter

TV-Aksjonen 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Gi litt av ditt til Nord universitets Spleis!

Startdato:

18 oktober 2020 00:00

Sluttdato:

18 oktober 2020 00:00

Sted:

 

​​​​Nord universitet deltar under årets TV-aksjon 2020: Et hav av muligheter

Universitetet skal bidra med kunnskap for å redusere plastutslippene og annen forurensning. Vi ønsker å gjøre våre studenter og ansatte bevist på miljøproblemene og bidra for en renere verden. 

Nord universitet vil også bidra i pengeinnsamlingen gjennom å oppfordre studenter, ansatte og andre interessenter til å gi penger til Nord universitets Speis for TV-aksjonen 2020​.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare livet i havet, men også oss som bor på landjorda. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Gjennom TV-aksjonen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene​. 

Med midlene fra årets TV-aksjon skal WWF arbeide for å bekjempe plasten i havet ved å starte der problemet er størst. 80 prosent av plasten i havet kommer fra land, og en fjerdedel kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er pengene som kommer inn fra aksjonen øremerket for å iverksette tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. 

I år er den fysiske bøsseaksjonen byttet ut med et digitalt alternativ. I år kan bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner registrere seg som digitale bøssebærere og bidra for å samle inn penger digitalt til sin registrerte bøsse gjennom www.spleis.no. Nord universitets Spleis til TV-aksjonen finner du her.

 ​

​​

Startdato:

18 oktober 2020 00:00

Sluttdato:

18 oktober 2020 00:00

Sted: