Venture cup

Er du klar til å konkurrere i verdens største forretningsidékonkurranse? Påmeldingsfristen er 29. mars 2021!

Venture Cup er en konkurranse over tre faser – Idea, StartUp og Nasjonal finale. I StartUp-fasen deltar ferske gründerbedrifter i tevlingen om en premie som åpner dører og skaper muligheter.

Startdato:

15 april 2021 15:00

Sluttdato:

15 april 2021 19:00

Sted:

Facebook live

​​​Førsteplassen får i tillegg ta med StartUp-en sin videre til den nasjonale finalen og konkurrere mot bedrifter fra hele i Norge.

Dette er en sjanse dere ikke bør gå glipp av.


Hvordan melde seg på?

Send inn en video eller pitch deck til https://venturecupnorway.ideahunt.io/.../regional.../brief

 

Hvem kan melde seg på?

Alle startups fra UiT eller Nord Universitet kan melde seg på fra Tromsø, Harstad, Alta, Narvik, Hammerfest eller Bodø. Minst 50% av teamet må være studenter.

 

Hvorfor melde seg på?

Venture Cup er en unik mulighet for deg som student å få tilbakemelding og oppfølging av din StartUp fra en erfaren jury. Vinneren får en pengepremie og veiledningstimer fra sponsorene våre. Du får også et viktig nasjonalt nettverk for videreutvikling StartUp-en, mentorer innenfor ulike næringer og startkapital!​

Venture Cup er en viktig plattform for økonomisk vekst lokalt og nasjonalt, og et viktig pedagogisk verktøy i høyere utdanning for å møte behovene i senere arbeidsliv – Venture Cup gir deg som deltaker kredibilitet på veien videre.


Startdato:

15 april 2021 15:00

Sluttdato:

15 april 2021 19:00

Sted:

Facebook live