MiU22: Utforskende perspektiver i musikk og utdanning

26. - 27. oktober arrangeres konferansen MiU22: Utforskende perspektiver i musikk og utdanning ved Nord universitet i Levanger.

Startdato:

26 oktober 2022 09:00

Sluttdato:

27 oktober 2022 16:00

Sted:

Nord universitet, Levanger

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Konferansen arrangeres av forskningsnettverket MiU: Musikkpedagogikk i utvikling i samarbeid med forskningsgruppen Musikkrelaterte læringsprosesser og finner sted ved Nord universitet på Røstad, Levanger (Norge). 

MiU-nettverket har initiert den nye vitenskapelige publikasjonsserien MusPed:Research og en antologi vil bli publisert høsten 2023 basert på konferansebidragene.
 
MiU22 er en tverrinstitusjonell konferanse som har som mål å etablere internasjonale møtearenaer for akademisk, kunstnerisk og pedagogisk forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid. MiU22 åpner for et bredt spekter av bidrag med tematittelen Utforskende perspektiver i musikk og utdanning

Konferansen ønsker akademikere, lærere, kunstnere, produsenter og teknologer i ulike praksiser velkommen til å sende inn sammendrag. 

Program

Innsending av sammendrag (frist: 1. mai)

Du kan sende inn sammendrag til følgende presentasjonsformater (vennligst angi ønsket format):


  • Paper: 30 minutter. (20 min. presentasjon, 10 min. respons/diskusjon). Dette inkluderer tradisjonelle, akademiske paper så vel som kunstneriske, utøvende paper. Respondent.

  • Symposium: 45 minutter. (35 min. presentasjon, 10 min. respons/diskusjon). Dette består av flere sammenhengende paper. Respondent.

  • ​​Kunstnerisk presentasjon: 45 minutter konsert, remiks/live-miks, musikkteater eller lignende. Ingen respondent.

  • Rundebordsdiskusjon: 45 minutter diskusjon for grupper på 3-5 masterstudenter. Dette formatet inviterer til diskusjon om pr​oblemstillinger som er relevante for studentenes masterprosjekter. Respondent.
​Skandinaviske/engelske sammendrag på 300-500 ord vil bli gjennomgått for inkludering i konferanseprogrammet. 

Etter konferansen inviteres presenterende deltakere til å sende inn et fullstendig bidrag til en dobbel blind fagfellevurdering og inkludering i antologien som utgis av MusPed:Research. ​

Musikkpedagogikk i utvikling (MiU), utkast til vedtekter.Startdato:

26 oktober 2022 09:00

Sluttdato:

27 oktober 2022 16:00

Sted:

Nord universitet, Levanger

 Kontaktpersoner