Illustrasjonsbilde fra Zoolys promovideo

Zoolys - dyreplanktonets vertikale havreise i 3D

Bli med på en tredimensjonal reise som dyreplankton fra havdypet til overflaten – jordens lengste forflytning av et dyr. Du vil også møte flere haveksperter denne spennende kvelden i Stormen konserthus, der hovedscenen omskapes til havet.

Startdato:

30 september 2022 18:00

Sluttdato:

30 september 2022 22:00

Sted:

Bodø, Stormen konserthus
​​​​​​​​

En kort presentasjon av Zoolys. Video: Voldseth media og North SciComm

Zoolys tar dyreplankton til lerretet gjennom 3D-visning og kunstig intelligens. Publikum er velkomne opp på scenen og loves en oppslukende utstilling – slik at du også kan oppleve hvordan det er å være dy​replankton.

Zoolys er et samarbeid mellom North Scicomm, Voldseth Media og Stormen Konserthus, finansiert av Norges Forskningsråd.

Dette er et Researchers' Night-arrangement for Forskningsdagene 2022.

Om arran​gøren: ​
North SciComm er et havvitenskap​elig kommunikasjonsselskap ledet av Andrea Bozman, og er et selskap som fremmer og promoterer havkunnskap mot offentligheten og publikum. Vi spesialiserer oss innen innovative prosjekter og ønsker å nå nye målgrupper for å gjøre vitenskapelig litteratur tilgjengelig for alle. Prosjektene våre er et resultat av samarbeidsinnsats på tvers av fagområder som grafisk kunst, visuell kunst, pedagogikk, kommunikasjon og vitenskap. Andrea har en doktorgrad i akvatisk biovitenskap og mottok Nord universitetets formidlingspris for hennes evne til å formidle marineøkologisk forskning gjennom flere medieplattformer.

Se medvirkende forskere og program på www.northscicomm.com/news​.

Startdato:

30 september 2022 18:00

Sluttdato:

30 september 2022 22:00

Sted:

Bodø, Stormen konserthus
​​