Campus i Bodø stengt for studenter fram til 12. april

Bodø kommune innfører nye strenge smitteverntiltak fra midnatt 12. mars til 12. april. Dette innebærer at campus i Bodø må holde stengt for studenter. Alle ansatte som kan skal jobbe hjemmefra.

​​​Oppdatert 24. mars: Presisering om at det høye tiltaksnivået i Bodø varer til 12. april (tidligere oppgitt dato var midnatt 11. april).

Stengingen innebærer at ingen studenter har tilgang på campus i Bodø fram til 12. april.

• All undervisning i Bodø skjer digitalt
  • Praksis gjennomføres som normalt
  • Bibliotek og andre servicefunksjoner holder stengt for studenter

Biblioteket har bestill-og-hent for studenter, digital skranke hverdager kl. 12.00 til 14.00 og selvbetjening for Nord-ansatte.

Studenter kan få hentet ut nødvendig materiell mandag til fredag mellom kl. 08.00 og 15.00. (NB: Unntatt helligdagene i påsken).

• Møt ved hovedinngangen
  • Ring 75517800
  • Legitimer deg med adgangskortet​ ditt

Den nye tiltakene i forskriften for Bodø kommune tilsvarer i stor grad covid-19-forskriftens kapittel 5A – som omhandler et særlig høyt tiltaksnivå. Bakgrunnen for innføring av dette stenge tiltaksnivået er at man ikke har greid å slå ned det pågående smitteutbruddet av den sørafrikanske virusvarianten.

Les mer om tiltakene for Bodø på kommunens nettside

Vi vil komme tilbake til mer informasjon om gjennomføring av planlagte undervisningsaktiviteter. Følg med i Canvas for mer informasjon.