Egil Solli er ny studiestedsleder i Levanger

Nord universitet har ansatt tidligere dekan Egil Solli i en nyopprettet stilling som studiestedsleder Levanger.

​​​​Tidligere dekan Egil Solli, takket tidligere i år ja til stillingen som studiestedsleder Levanger. Dette etter at han de siste 16 årene har vært dekan ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag (FLU).

– Det er godt å gjøre noe nytt. Ettersom jeg har god kjennskap til og om Nord universitet, er det ekstra interessant å gå inn i denne rollen. Jeg har et sterkt ønske om å bidra til videre utvikling av Levanger som studiested, sier studiestedsleder Egil Solli ved Nord universitet, Levanger.

Solli tiltrådte stillingen 1. februar 2023. Som studiestedsleder skal Solli etablere tett og god kontakt med samfunns- og næringsliv i regionen.

– I og med at jeg har vært dekan i mange år, har jeg et stort nettverk og er godt kjent i regionen. Jeg skal være kontaktpunkt for studiestedet og bidra til utvikling. Levanger skal være et attraktivt sted å studere ved, og et attraktivt sted å jobbe, sier Solli.

Nord universitet har nå studiestedsledere ved alle sine campus og studiesteder.

Det var våren 2021 at universitetet vedtok å opprette funksjoner som studiestedsledere på de steder som ikke har det i dag. Dette for å utvikle flere gode møteplasser mellom ledelsen og samfunns- og næringslivet i hele Nord universitets nedslagsfelt.​​​​