Fem gode grunner til å velge Nord universitet

Skal du studere til høsten og lurer på hvilket universitet du skal velge? Her er fem gode grunner til å velge Nord.

1. Variert studietilbud på flere ulike steder

Hos Nord universitet har vi et bredt utvalg av spennende og fremtidsrettede studier fordelt på våre studiesteder i Nordland og Trøndelag. 

Uansett om du interesserer deg for realfag eller samfunnsvitenskap, er nysgjerrig på salg og kommunikasjon på det internasjonale markedet, drømmer om å bli lærer, sykepleier eller har et ønske om å jobbe med tall og regnskap, finner du garantert et studium som passer for deg!

2. Unike studieprogram 

Nord universitet tilbyr flere studieprogram som du ikke finner mange andre steder. Hos oss kan du blant annet utdanne deg innen dyrepleie eller spill og opplevelsesteknologi, ta en bachelor i havbruksdrift og ledelse, HRM (Human Resource Management) eller bli trafikklærer. 

3. Vakre omgivelser

Ønsker du å se nordlyset danse over himmelen, gå tur i fjellheimen, dra på øyhopping i skjærgården eller kjenne midnattssola varme? 

Som student hos oss har du naturen som nærmeste nabo, og direkte tilgang til spektakulære friluftsområder uansett årstid. 

4. Aktivt studentmiljø

Hos oss kan du ta del i et aktivt og inkluderende studentmiljø. 

På våre studiesteder er det aktiviteter for alle og enhver, enten du ønsker å engasjere deg i en studentorganisasjon eller forening, drive med idrett, ta del i en revy, være med i et studentbryggeri, synge i kor eller jobbe som frivillig på ulike arrangementer. 

5. Spennende utvekslingsmuligheter

Er du en eventyrlysten person og kan tenke deg å kombinere studietiden med et utenlandsopphold? Flere av våre studier tilbyr utveksling til universiteter over hele verden!  

Som utvekslingsstudent får du muligheten til å tilegne deg nye og spennende erfaringer, økt språkkompetanse, oppleve nærhet til en annen kultur – og ikke minst skape minner for livet.

(Foto: Bilde 1 og 2 - Nadia Norskott, bilde 4 - Adrian Tørring Haug.)
Se mer informasjon om vårt studietilbud i studiesøket på nord.no.