Kick-off for Horisont Europa 2021–2027

Horisont Europa er navnet på EUs neste forskning- og innovasjonsprogram. Bli med på digitalt kick-off i Nordland og Trøndelag.

Klikk her for å endre bildet
Klart for kick-off. 8. mars arrangerer Nord universitet og en rekke samarbeidspartnere digitalt kick-off for Horisont Europa i Nordland og Trøndelag. Foto: istockphoto.
– Dette er en helt unik mulig​het for alle innen akademia, offentlig sektor og næringsliv i hele Nord universitets nedslagsfelt.

Det sier Tina Bringslimark, seniorrådgiver ved Nord universitet sin avdeling for forskning og utvikling.

Møte med virkemiddelapparatet

EUs neste forsknings- og innovasjonsprogram Horisont Europa (2021-2027) skal bidra til å løse store samfunnsutfordringer. Med arrangementet mandag 8. mars ønsker Nord universitet og samarbeidspartnere å gi deltakerne en kick-start på Horisont Europa (2021-2027). Her vil du få møte virkemiddelapparatet både i Norge og i Brussel.

I tillegg får du anledning til å stille direkte spørsmål til Forskningsrådets kontaktpersoner i Horisont Europa (se program i faktaboksen).

– Sist, men ikke minst, er formålet med kick-off´en å ta initiativ til å skape en arena og møteplass for økt samarbeid på forskning og utvikling i Nord. Denne muligheten bør du ikke la gå fra deg, sier Bringslimark.

For alle som er involvert i Horisont Europa​

Klikk her for å endre bildet
Klar oppfordring. ​ Dette vil alle ha nytte av, sier Ketil Eiane, prorektor for forskning og utvikling ved Nord universitet. Foto: Tor Dybdal-Holthe.
Ketil Eiane, prorektor for forskning og utvikling ved Nord universitet, håper mange benytter anledningen til å bli med på kick-off´et.

– Jeg oppfordrer alle som er eller kommer til å være involvert i Horisont Europa til å melde seg på og prioritere dette. Dette vil alle ha nytte av, sier Eiane.

Så sett av mandag 8. mars allerede nå og nyt godt av en dag spekket av inspirerende innlegg, motiverende bidragsytere og nyttig erfaringsutveksling. ​

​Horisont Europa - kick-off

Dato: 8. mars 2021
Påmeldingsfrist: 4. mars 2021

Arrangør: Nord universitet, EU-nettverk Nordland, Horisont Trøndelag, Norges Forskningsråd, Innovasjon Norge, Nord-Norges Europakontor og Trøndelags Europakontor.

Program og påmelding: Kick-off-Horisont-Europa-Nordland-og-Trondelag.pdf