– Nord universitet har en dyktig og dedikert rektor

Styret ved Nord universitet behandlet i dagens styremøte ansettelse av rektor ved universitetet og har tilsatt Hanne Solheim Hansen for en ny fireårsperiode.

​​
Klikk her for å endre bildet
Fire nye år. Styreleder Øyvind Fylling-Jensen​ er fornøyd med ansettelsen av Hanne Solheim Hansen som rektor ved Nord universitet.

– Jeg er glad for at Hanne Solheim Hansen fortsetter som rektor ved Nord universitet. Vi har en dyktig og dedikert leder som har gjort en flott jobb i fire år. Styret har gjennomført en god prosess og styret er fornøyd med at Hanne Solheim Hansen er motivert til å ta Nord universitet videre, sier styreleder Øyvind Fylling-Jensen etter ansettelsen.

Han understreker at Hanne Solheim Hansen står sterkt i organisasjonen. Hun har gjort en god innsats med å samle det langstrakte universitetet fra Stjørdal i sør til Stokmarknes i nord.

– Nord universitet har oppnådd mye den siste perioden. Ikke minst har forskningen fått et betydelig løft, samtidig som doktorgradsprogrammet i profesjonsvitenskap er blitt meget bra. I tillegg har hun satt i gang spennende utviklingsprosjekter i hele organisasjonen, sier styrelederen.

Glad rektor

– Jeg er glad for og ydmyk til den tillit jeg har fått av styret, sier rektor Hanne Solheim Hansen og legger til at hun har mye energi til å ta fatt på en ny periode.

– Jeg er stolt over det vi har fått til. Jeg føler på mange måter at det er et annet universitet nå enn det var for fire år siden. Og vi skal videre. Nord universitet skal videreutvikles og vi skal samhandle enda bedre med samfunnet rundt oss, både det offentlige og næringslivet, sier rektor.

– Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet sammen med mange dyktige og dedikerte medarbeidere i hele Nord universitet, og ikke minst en motivert ledergruppe, sier Solheim Hansen.​

​For ytterligere kommentarer kontakt: 

  • Styreleder Øyvind Fylling-Jensen, 917 48211
  • Rektor Hanne Solheim Hansen, 415 73206
  • Kommunikasjonssjef Andreas Førde, 913 59926​