Ny studieleder ved grunnskolelærerutdanningen

Liv Iren Grandemo er ny studieleder ved Nord universitet sin grunnskolelærerutdanning i Levanger.

Bjørnar Leknes

Klikk her for å endre bildet
Ny studieleder: universitetslektor Liv Iren Grandemo er ny studieleder ved grunnskolelærerutdanningen ved Nord universitet i Levanger. Foto: Roger Grostad.
1. juni 2018 ble universitetslektor Liv Iren Grandemo ny studieleder ved grunnskolelærerutdanningen ved Nord universitet, Levanger.

Grandemo overtar etter Arve Thorshaug, som går over i prosjektlederstilling for det nye universitetsskoleprosjektet.

Grandemo, opprinnelig fra Overhalla, forteller at hun startet "karrieren" som ufaglært kontaktlærer i en 7. klasse ved Overhalla barne- og ungdomsskole som 19-åring. Siden har det gått slag i slag. Fra 2004-2007 var hun rektor ved Markabygda Montessoriskole, før hun begynte som høgskolelektor i pedagogikk, praktisk pedagogisk utdanning ved HiNT (2011-2012).

Fra 2012 har hun vært trinnkoordinator og universitetslektor i pedagogikk ved grunnskolelærerutdanningen 5.-10. trinn.

Hun har en mastergrad i kunnskaps- og innovasjonsledelse og begynte i 2012 på en førstelektorgrad, med forventet opprykk høsten 2018.

Fra lærerstudent til studieleder på 18 år

Klikk her for å endre bildet
Ringen sluttet: 18 år etter at hun begynte på sin lærerutdanning er Liv Iren Grandemo nå studieleder for samme utdanning. Foto: Are Johansen.

Vi har fått lov til å dele Liv Irens egne ord fra hennes personlige facebook-side:

«Ny epoke starter nå, snart 18 år etter at jeg gikk opp alléen til Røstad som fersk lærerstudent. Kjenner nok litt på spenningen nå også, på min første dag som studieleder for grunnskolelærutdanninga ved Nord universitet, Levanger. En spennende, utfordrende og interessant jobb, som jeg gleder meg veldig til å ta fatt på! Og med favnen full av blomster fra stolte foreldre på Langmon, og ellers masse lykkeønskninger fra flotte kolleger, har jeg fått den beste starten man kan ønske seg.»

Bjørnar Leknes