Nøklene er klare - kom og hent!

Adrian Reftun er klar med nøkler og tips til årets studenter. Hos Studentinord bor du godt og nå kan du hente dine husnøkler.

​​​​Klikk her for å endre bildetAdrian Reftun, Studentinord. Foto: Adrian Svendsen Bensvik

Studiestart nærmer seg og Studentinord har klargjort hybler og leiligheter til Nord universitet sine nye og nåværende studenter. Nøklene ligger klare til å låse opp ditt hjem under studiet. Det gjelder ved alle våre studiesteder. For mer informasjon om ditt studiested, se nord.no

Hent i informasjonen

I Bodø ligger nøklene merket og klare for avhenting i informasjonsskranken ved Nord universitet. Du finner denne rett inn av hovedinngangen.

Åpningstiden er:

• Hverdager fra klokken 08-20.
  • Lørdag og søndag fra klokken 12-20.
Utenfor disse tidspunktene har Studentinord en avtale med Scandic Havet, hvor du da kan hente dine nøkler.

Har du noen spørsmål om studentboligene i Bodø?

Se vår hjemmeside eller ring oss i våre åpningstider: 476 20800.

Se boligguiden

Tips! Sjekk kontrakten din for hvilken bolig du er tildelt og se hva som følger med av møbler og utstyr. Ta med det du ellers trenger.

Klikk her for å endre bildetIllustrasjonsfoto av studenthybel i Mo i Rana. ​​Foto: Nord universitet

Ta kontakt

Våre syv andre studiesteder har andre ordninger om utlevering av nøkler. Viktig! Ta kontakt med ditt studiested dersom du har fått tildelt bolig.

Student i Steinkjer eller Levanger? Alle nøkler legges i en safe og du vil motta informasjon vedrørende dette.

Viktig å vite før innflytting:

• Tidligere måtte du ha med egen router til bredbånd. Det trenger du ikke lenger. Bare registrer deg som student (her finner du informasjon) – og du er på nett.
  • Ikke glem sengetøy og håndduker.
  • Last ned appen Studentinord Bolig og infoskjermen GO for å holde deg orientert.
  • Bidra hvis du bor i hybel med felleskjøkken.

Sist, men ikke minst: Studentinord tar vare på alle våre studenter. Sett deg inn i Fadderuka og andre aktiviteter. Sørg for skape et godt bomiljø hvor enn du bor – og vær sosial!​