Universitetsbiblioteket Bodø


Universitetsbiblioteket (UB) i Bodø er lokalisert rett ved hovedinngangen til universitetet, inngang i første etasje. Litteraturen er plassert i underetasje og i første etasje.  UB har litteratur som dekker fagområder det forskes og undervises på i Bodø, og UB har noen få eksemplarer av alle bøker som inngår i pensum.

I biblioteket er det leseplasser med og uten fast pc, og arbeidsplasser for gruppearbeid. I andre etasje er det stille lesesal og grupperom. Grupperommene reserveres via TimeEdit.

Biblioteket har flerbruksmaskiner for utskrift/kopiering/skanning. Maskinene kan kun brukes med studentkort. Pc-er som krever pålogging er koblet til skrivere. Les mer om utskrift her

Det står søketerminaler i biblioteket. Disse er beregnet på enkle oppslag i Oria m.m., og er ikke koblet til skrivere. 

Lån registreres på utlånsautomaten. Bestilte bøker/artikler hentes i selvbetjent hentehylle. Innlevering gjøres i skranken eller i innleveringsluke ved inngangen til biblioteket.

Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon eller e-post. For en utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar. Tjenesten tilbys alle studenter og ansatte. Ta helst kontakt på e-post for å avtale tid.

I åpningstiden er biblioteket åpent for alle over 18 år som er bosatt i Norge.

Åpningstider

​DATO
MANDAG - TORSDAG​FREDAG​
15. september - 14. mai
​08:00 - 19:00​​08:00 - 15.45​
15. mai - 14. september ​08:00 - 19:00​ 08:00 - 15:00

I forbindelse med jul, påske og sommerferieavvikling vil det være endringer i åpningstidene, disse blir annonsert på bibliotekets nettsider. Biblioteket er stengt alle helligdager som 1. mai, 17. mai, Kristi Himmelfartsdag og 2. pinsedag. 

Kontaktinformasjon

Tlf: 75 51 73 70

E-post: ubbodo@nord.no                      

BESØKSADRESSE
Universitetsalleen 11
Mørkved, Bodø

POSTADRESSE
Nord universitet
Universitetsbiblioteket Bodø
Postboks 1490
8049 Bodø
        

​Kontaktinformasjon: