Universitetsbiblioteket Levanger


​​​​​​​​​​​​​​​Universitetsbiblioteket (UB) i Levanger er lokalisert i Nylåna, bygg C, 1.etasje. I biblioteket er det leseplasser med og uten fast pc, og arbeidsplasser for gruppearbeid. UB har litteratur som dekker fagområder det forskes og undervises i på Levanger, og UB har noen få eksemplarer av alle bøker som inngår i pensum.

I tilknytning til biblioteket er det stille lesesal, grupperom og arbeidsplasser i 2. etasje. Grupperommene reserveres via TimeEdit.

Biblioteket har flerbruksmaskin for utskrift/kopiering/skanning. Maskina kan kun brukes med ansatt- eller studentkort. Pc-er som krever pålogging er koblet til skrivere. Les mer om utskrift her

Det står søketerminaler i biblioteket. Disse er beregnet på enkle oppslag i Oria m.m., og er ikke koblet til skrivere. 

Lån og innlevering registreres på utlånsautomaten. Bestilte bøker/artikler hentes i selvbetjent hentehylle.

Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon eller e-post. For en utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar. Tjenesten tilbys alle studenter og ansatte. Ta helst kontakt på e-post for å avtale tid.

I betjent åpningstid er biblioteket åpent for alle over 18 år som er bosatt i Norge.

Meråpent bibliotek
UB Levanger er et meråpent bibliotek, dvs at lokalene og samlingene er tilgjengelige for studenter og ansatte ved Nord universitet (selv om det ikke er personale til stede), alle dager, hele året kl. 06.00-23.00.

For tilgang til biblioteket når det er ubetjent brukes adgangskort (ansatt-/studentkort) og pin-kode.

Kontaktinformasjon

Tlf: 74 02 25 50 / 74 02 25 53

E-post: ublevanger@nord.no

BESØKSADRESSE

Røstad, Høgskoleveien 27
            
POSTADRESSE
Nord universitet
Universitetsbiblioteket Levanger
Postboks 93
7601 Levanger