Universitetsbiblioteket Nesna


Universitetsbiblioteket (UB) Nesna er lokalisert i G-bygget, 2. etasje. I biblioteket er det leseplasser med og uten fast pc, og arbeidsplasser for gruppearbeid. UB har litteratur som dekker fagområder det forskes og undervises i ved studiested Nesna, og UB har noen få eksemplarer av alle bøker som inngår i pensum.

I tilknytning til biblioteket er det stille lesesal, grupperom og arbeidsplasser. Grupperommene kan reserveres i biblioteket.

Biblioteket har flerbruksmaskin for utskrift/kopiering/skanning. Maskina kan kun brukes med ansatt- eller studentkort. Pc-er som krever pålogging er koblet til skrivere. Les mer om utskrift her

Det står søketerminal i biblioteket. Disse er beregnet på enkle oppslag i Oria m.m., og er ikke koblet til skrivere. 

Lån og innlevering registreres på utlånsautomaten. Bestilte bøker/artikler hentes i selvbetjent hentehylle.

Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon eller e-post. For en utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar. Tjenesten tilbys alle studenter og ansatte. Ta helst kontakt på e-post for å avtale tid.

Biblioteket er åpent for alle over 18 år som er bosatt i Norge.

Åpningstider
MANDAG OG ONSDAG​TIRSDAG, TORSDAG OG FREDAG​
15.september​ - 14.mai08:00 - 18:00​08:00 - 15:30​
​15.mai - 14.september
08:00 - 15:30​08:00 - 15:00​

I forbindelse med jul, påske og sommerferieavvikling vil det være endringer i åpningstidene, disse blir annonsert på bibliotekets nettsider. Biblioteket er ubetjent/stengt alle helligdager som 1. mai, 17. mai, Kristi Himmelfartsdag og 2. pinsedag. 

Kontaktinformasjon

Tlf: 75 05 79 11

Telefax: 75 05 79 00


ADRESSE

Nord universitet
Universitetsbiblioteket Nesna
8700 Nesna