Universitetsbiblioteket Stjørdal


​​​​​​Universitetsbiblioteket (UB) Stjørdal ligger i første etasje. I biblioteket er det leseplasser og arbeidsplasser for gruppearbeid. UB har litteratur som dekker fagområder det forskes og undervises i ved studiested Stjørdal, og UB har noen få eksemplarer av alle bøker som inngår i pensum.

Det står søketerminal i biblioteket. Den er beregnet på enkle oppslag i Oria m.m., og er ikke koblet til skrivere. 

Lån og innlevering registreres på utlånsautomaten. Bestilte bøker/artikler hentes i selvbetjent hentehylle.

Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon eller e-post. For en utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar. Tjenesten tilbys alle studenter og ansatte. Ta helst kontakt på e-post for å avtale tid.

 Ta kontakt på telefon eller e-post dersom du trenger hjelp når biblioteket er ubetjent. I betjent åpningstid er biblioteket åpent for alle over 18 år som er bosatt i Norge.

Meråpent bibliotek
UB Stjørdal er et meråpent bibliotek, dvs at lokalene og samlingene er tilgjengelige for studenter og ansatte ved Nord universitet (selv om det ikke er personale til stede), alle dager, hele året, hele døgnet.

For tilgang til biblioteket når det er ubetjent brukes adgangskort (ansatt-/studentkort) og pin-kode. Pin-kode lages på selvbetjeningsportalen.

Åpningstider (betjent):


MANDAG - FREDAG

08:00 - 15:30​


I forbindelse med jul, påske og sommerferieavvikling vil det være endringer i åpningstidene, disse blir annonsert på bibliotekets nettsider. Biblioteket er stengt alle helligdager som 1. mai, 17. mai, Kristi Himmelfartsdag og 2. pinsedag. 

Kontaktinformasjon

Tlf: 74 82 37 03

E-post: ubstjordal@nord.no

BESØKSADRESSE
Wesselsveg 75
7502 Stjørdal

POSTADRESSE
Nord universitet
Universitetsbiblioteket Stjørdal
Postboks 324
7501 Stjørdal