Om oss

Vi har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av våre studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Våre studietilbud er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.

Gjennom en flercampusmodell i Nordland og Nord-Trøndelag sikrer vi at Nord universitet er tett på det arbeids- og næringslivet vi er en del av. Nærhet og samarbeid mellom kunnskapsinstitusjonen Nord universitet og samfunns- og arbeidslivet skaper vekst, gjennom utdanning av kompetent arbeidskraft og ledere og gjennom forskning som skaper vekst og nye arbeidsplasser.

Vi har ledende nasjonale forskningsmiljøer for eksempel innen havbruk/biovitenskap og innen innovasjon/ entreprenørskap. Nord universitet samarbeider med kunnskapsinstitusjoner i mange spennende land. Vi har mange internasjonale studenter og vi tilbyr utveksling på mange studueretninger. Vi har internasjonalt orienterte fagmiljøer med etablerte fellesgrader og forskningssamarbeid med institusjoner blant annet i Russland, Ukraina og Slovakia.