– Lettere å søke jobb med «Master i tilpasset opplæring»

Grunnskolelærer Malin Gjetvik er snart ferdig med «Master i tilpasset opplæring». Hun tror det vil gjøre det enklere å finne en interessant jobb.

Ole Johan Ramfjord

–  Jeg valgte å ta «Master i tilpasset opplæring» for å øke kunnskapsbasen min. Jeg tror også denne utdanninga vil gjøre det lettere når jeg snart skal søke jobb, den vil også gi meg mer å velge mellom når det kommer til yrkesvalg, sier Malin Gjetvik.

Klikk her for å endre bildetMalin Gjetvik er snart ferdig med mastergraden sin og skal søke arbeid. Foto: Ole Johan Ramfjord.

Hun er utdanna grunnskolelærer, og snart ferdig med studiet «Master i tilpasset opplæring» ved Nord universitet i Levanger.

Studiet er tilrettelagt for barnehagelærere, grunnskolelærere, faglærere og spesialpedagoger som ønsker en masterutdanning.

Skreddersyr skolehverdagen

- Tilpasset opplæring er gjennomgående for alt du gjør i skolen. Alt må tilpasses den enkelte elev slik at skolehverdagen blir skreddersydd, forteller Gjetvik.

Hun har valgt å fordype seg i spesialpedagogikk

- Jeg skriver om emosjonsregulering og om hvordan elevenes plassering i klasserommet kan påvirke klassemiljøet, forteller masterstudenten.

Engasjerte forelesere

Malin Gjetvik mener det er fint å få konsentrere seg om noe hun er interessert i, og roser studiet.

- Foreleserne er engasjerte og behjelpelige. De er flinke til å organisere, og eksamenene er skreddersydde på den måten at det hele tida er en prosess. Du gjør deg ikke ferdig med en ting før du begynner på noe nytt, det er en sammenheng hele tida og det er veldig bra.

- Hva vil du si til de som kanskje vurderer å ta «Master i tilpasset opplæring»?

- Ikke nøl, bare søk. Det er fint å holde på med noe du interesserer deg for, sier Malin Gjetvik.

Ole Johan Ramfjord
Master i tilpasset opplæring

Studiepoeng: 120
Studiested: Bodø og Levanger
Organisering: Heltid

Studiet tilbys i Bodø og Levanger og er tilrettelagt for barnehagelærere, grunnskolelærere, faglærere og spesialpedagoger som ønsker masterutdanning innenfor barnehage, grunnskole og videregående skole.

Gjennom masterstudiet kan du velge fordypning i spesialpedagogikk, generell pedagogikk, matematikkdidaktikk, norskdidaktikk og yrkesdidaktikk.

>> Se mer på studieprogramsiden