Ny online forskningscafé ved Nord universitet

Fyll opp kaffekoppen, sett deg foran pc-en og gjør deg klar online forskningscafé. Spennende foredrag og gode diskusjoner står på menyen.

Klikk her for å endre bildet
Inviterer til internasjonal forskningscafé. Heidi Harju-Luukkainen er professor ved Nord universitet, Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag. Foto: privat.
– I disse tider er det et behov innenfor akademia med samling rundt positive og inspirerende tema, sier professor Heidi Harju-Luukkainen. Hun har tatt initiativ til en internasjonal forskningscafé ved Nord universitet.

Kunnskap, kjennskap og diskusjon

Sammen med førsteamanuensene Karianne Berg og Hege Myhre fra forskningsgruppen "Social justice and diversity in education", vil Harju-Luukkainen fasilitere internasjonale arrangement på nett. Alle som ønsker kan delta på cafémøtene.

– Deltakerne vil få en unik mulighet til å møte og lytte til forskere rundt omkring i verden og bli kjent med viktig forskning, sier Harju-Luukkainen.

Hvert cafémøte vil inneholde en presentasjon fra en forsker, som varer i 30-45 minutter. Deretter blir det mulighet for deltakerne til å stille spørsmål og diskutere ulike tema. Har du ikke mulighet til å delta på arrangementet direkte, så blir det gjort opptak.

Første cafémøte er 26. mai

Første cafégjest er ph.d. Jonna Kangas fra Universitetet i Helsinki. Hun skal 26. mai holde et innlegg som har tittelen "Explore. Dream. Discover. A voyage to development of early childhood education in the cultural context of Finland, Brazil and Morocco".

Harju-Luukkainen presenterer Kangas på følgende vis:

"Kangas is a leading Finnish researcher in Early Education and top contributor to the Play-based Participatory Learning theory and methodology from Finland. She is co-founder and Education Expert of WellEdu Fennica Ltd, responsible for the curriculum and teacher training programme design for FinlandWay Preschool System being adapted to Brazil, Peru, Morocco and Vietnam."

– Vi håper at mange har mulighet til å delta på cafémøtene, og bli inspirert av et variert utvalgt av utviklingsprosjekt og forskningsprosjekt innenfor utdanning, sier  Harju-Luukkainen.

Her finner du mer informasjon om cafémøtene:

Kontaktperson ‭[2]‬