Handelshøgskolen


Handelshøgskolen utdanner morgensdagens økonomer, ledere og innovatører. Gjennom tett samarbeid med næringslivet, offentlig forvaltning og samfunnet gir Handelshøgskolen relevant utdanning og forskning på internasjonalt nivå. Fakultetet tilbyr doktorgrad (ph.d) i bedriftsøkonomi. Handelshøgskolen har 2800 studenter og 230 ansatte fordelt på Bodø, Mo i Rana, Stjørdal og Steinkjer. Det faglige miljøet er organisert i faggruppene Innovasjon og entreprenørskap, Marked, organisasjon og ledelse, Økonomisk analyse og regnskap og Trafikk.

Vårt mentorprogram

Ønsker du å stille fremst i køen når du skal søke jobb?

Mentorprogrammet er et satsingsområde ved Handelshøgskolen som skal bidra til å koble studenter ved Handelshøgskolen, Nord universitet sammen med ledere fra norsk næringsliv.

Siktemålet er å danne en personlig dialog, der ­mentor og student møter hverandre for å diskutere karriere og ­personlig utvikling. Dette er videre ment å gi innsikt i virksomhets­ledelse og ­forholdet mellom teori og praksis. 

Dette er en unik mulighet – både for student og mentor.

Søknadsfrist for studenter som starter 4. eller 5. år master høst 2019: 16. august

Hvem kan søke
Alle økonomistudenter ved HHN som er på masternivå høsten 2019 når ­programmet starter.  Det vil si du som nå, våren 2019 ­avslutter bachelor eller er på 4. år ­master. Søkere må ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Søknad leveres til Anita Eide, 
administrasjonen Handelshøgskolen 
evt. på mail:anita.eide@nord.no

Les mer om mentorprogrammet her
 

Mentorprogrammet - studenter

Alumni

Handelshøgskolen Alumni er et alumninettverk for studenter som har studert eller er i ferd med å avslutte sin utdanning ved Handelshøgskolen, Nord universitet. Nettverket gir mulighet til a opprettholde kontakten med studiestedet og ikke minst med tidligere studiekamerater.

Hvem kan bli medlem?
Handelshøgskolen Alumni er åpent for alle som har tatt sin grad eller er ansatt ved Handelshøgskolen, Nord universitet.

Alumner som logger seg på med fødselsnummer får automatisk tilsendt passord og lagt som aktiv i portalen. Andre vil få tilgang ved en manuell godkjenning i administrasjonen på Handelshøgskolen.

Hva slags innhold finner du i alumniportalen?
- Nyheter fra universitetet, handelshøgskolen og ditt fagmiljø 
- Kalender med informasjon om hva som skjer på handelshøgskolen og i ditt fagmiljø 
- Jobbannonser som er relevante for din utdannelse 
- Andre alumner som du kan holde kontakten med gjennom portalen

Hvem kan bidra med innhold?
Du som vanlig bruker kan dele informasjon i portalen. Du kan for eksempel tipse om nyheter eller ulike arrangement som er relevant for ditt fagmiljø. Alle brukere kan også legge ut jobbannonser på vegne av seg selv eller sin bedrift.

Nyhetsbrev 
Som medlem i portalen vil du få tilsendt nyhetsbrev fra handelshøgskolen direkte til e-postkontoen din noen ganger i året. 

Registrer deg i alumninettverket her

HHN-Alumni logo

Kontaktinformasjon

For besøkende:
Administrasjonen ved Handelshøgskolen finner du i 2. etasje i hovedbygget, inngang A.

Telefon og epost:
Tlf: 75 51 72 00 (sentralbord)
Se ansattoversikt for tlf.nr. og e-postadresser til de ansatte ved Handelshøgskolen.

Postadresse:
Handelshøgskolen
Nord universitet
Postboks 1490
8049 Bodø 

 

Hvordan kan arktiske samfunn styre cruiseturismen?Nord-forsker Hin Hoarau Heemstra og hennes forskerteam skal undersøke hvordan småsamfunn i Arktis kan tilpasse seg til en økning i cruisetrafikken.https://www.nord.no/no/aktuelt/nyheter/Sider/Hvordan-kan-arktiske-samfunn-styre-cruiseturismen.aspxHvordan kan arktiske samfunn styre cruiseturismen?
- Høyere utdanning bidrar til mer bærekraft– Alle får det bedre hvis vi evner å tenke samtidig på arbeidsmarked, utdanning og samfunnsutvikling, sier dekan Erlend Bullvåg ved Handelshøgskolen, Nord universitet.https://www.nord.no/no/aktuelt/nyheter/Sider/Hoyere-utdanning-bidrar-til-mer-barekraft.aspx- Høyere utdanning bidrar til mer bærekraft
Nordområdemeldingen 2020 - Kunnskap om samfunns- og næringslivet i nordområdeneHvordan skal vi sikre det samfunnsvitenskapelige kunnskapsgrunnlaget om, for og i nordområdene, som bidrar til økonomisk og miljømessig nærings- og samfunnsutvikling i nord? 13. januar møttes engasjerte nordboere i Stormen bibliotek for å diskutere den kommende nordområdemeldingen og gi innspill til veien videre i nord. https://www.nord.no/no/om-oss/fakulteter-og-avdelinger/handelshogskolen/senter/nordomradesenteret/nyheter/Sider/Nordområdemeldingen-seminar.aspxNordområdemeldingen 2020 - Kunnskap om samfunns- og næringslivet i nordområdene