Joakim Sveli

Utdannelse: Master of Science in Business, Økologisk Økonomi (2017)
Jobber i dag som leder for Salg og Forretningeutvikling, Kople AS

​​​​​​​​​Fortell litt om jobben du har i dag, hva er dine arbeidsoppgaver?

Jeg har ansvar for å markedsstrategi, salgsstrategi og gjennom ledergruppa vært med på å etablere og videreutvikle forretningsplanen for Kople. Jeg leder i dag en avdeling med 8 ansatte.

Hvilke fag fra utdanningen din føler du at du har hatt mest bruk for i arbeidslivet?

Økologisk økonomi

Hva husker du best fra studietiden din på Handelshøgskolen?

Nærheten til fagmiljøet og det gode studentmiljøet.​

Klikk her for å endre bildet
​​Navn:​ Joakim Sveli
Utdannelse: 2017 - Master of Science in Business (Økologisk Økonomi)
Stilling: Leder for Salg og Forretningeutvikling, Kople AS
For oss er det viktig å holde kontakt med tidligere studenter. Våre alumner er en viktig link ut i samfunnet. Våre alumn​er er ikke ba​​re en viktig del av Handelshøgskolens historie, men spiller også en avgjørende rolle for vår framtidige utvikling. Derfor er det svært viktig at vi har en god dialog med våre alumner, og at vi øker k​ontakten mellom alumner, studenter og fagmiljøet. På denne måten har vi også større oversikt over hvor våre alumner jobber, type stilling og hvor i verden de er etablert.

Registrer deg i alumninettverket her