Stine-Aileen Strand

Utdanning: Master of Science in Business, innovasjonsledelse og entreprenørskap (2011)
Jobber i dag som avdelingsleder i Kantega.

​​​​​​​​​​​Fortell litt om jobben du har i dag, hva er dine arbeidsoppgaver?

Jobber som avdelingsleder i Kantega, en IT-bedrift som leverer bærekraftige og samfunnsnyttige digitale løsninger. Leder frontend-utviklere og UX-designere. Tidligere har jeg jobbet med innovasjon, foretningsutvikling og prosjektledelse i ulike selskaper innenfor industri, finans, havbruk, revisjon og offentlig sektor.

  Hvilke fag fra utdanningen din føler du at du har hatt mest bruk for i arbeidslivet? 

  Har hatt størst utbytte av valgfagene prosjektadministrasjon og forretningsutvikling, i tillegg til spesialiseringen min; innovasjonsledelse og entreprenørskap.


  Hva ​husker du best fra studietiden din på Handelshøgskolen? 

  Husker aller best det gode samholdet mellom studentene. Studietiden bar preg av mye sosialt både på og utenfor universitetet. Det ble for eksempel mange kaffekopper i gråsona i løpet av mine fem år ved universitetet.


  Har du tips å komme med til nåværende studenter? 

  L​​​ek og lær! Prøv ut masse forskjellig, og ikke vær redd for å teste ut nye ting. Arbeidslivet trenger studenter som tørr å utfordre det etablerte og som ikke er redde for å feile. Det er under uttesting vi lærer best.


  Hvorfor vil du anbefale andre å ta utdanning på HHN? 

  På gr​unn av det gode samholdet mellom studenter og forelesere. Det var alltid kort vei fra student til foreleser, og næringslivet var også tett påkoblet underveis i studieløpet. Kombinasjonen mellom akademia og næringsliv gjør av man som student får god innsikt i muligheter der ute som ellers ikke ville ha vært kjent.
  Klikk her for å endre bildet
  ​​
  Navn: Stine-Aileen Strand
  Utdannelse:  Master of Science in Business, innovasjonsledelse og entreprenørskap​ (2011)
  ​​Stilling: Avdelingsleder i Kantega
  For oss er det viktig å holde kontakt med tidligere studenter. Våre alumner er en viktig link ut i samfunnet. Våre alumn​er er ikke ba​​re en viktig del av Handelshøgskolens historie, men spiller også en avgjørende rolle for vår framtidige utvikling. Derfor er det svært viktig at vi har en god dialog med våre alumner, og at vi øker k​ontakten mellom alumner, studenter og fagmiljøet. På denne måten har vi også større oversikt over hvor våre alumner jobber, type stilling og hvor i verden de er etablert.

  Registrer deg i alumninettverket her