Alumn Karianne Thørring Dalsbø

Bosted: Opprinnelig fra Tromsø, bodd i Bodø siden 2006
Uteksaminert: Master of Science in Business 2011
Jobber i dag som: Banksjef i DNB

Hva har du gjort etter at du fullførte utdanningen din ved Handelshøgskolen?
Startet som Investeringsrådgiver i DNB i 2011, og har deretter fått mer og mer ansvar. Ble stedfortreder for daværende banksjef i 2015. Fikk jobb som Banksjef i januar 2017.

Fortell litt om jobben du har i dag?
I dag jobber jeg som Banksjef for privatmarkedet i Salten. Her leder jeg en fantastisk gjeng på 20 stk. som hver dag står på for bankens kunder, når de trenger oss som mest. Enten det gjelder råd om sparing, forsikring lån eller andre dagligbanktjenester.

Hva husker du best fra studietiden din ved Handelshøgskolen?
Det jeg husker aller best fra tiden som student er det gode studentmiljøet. Det var helt suverent og sitter igjen med vennskap jeg håper skal vare livet ut. I tillegg var miljøet akkurat passe stort slik at relasjonene mellom studentene og foreleserne var veldig god. Trygt og godt, rett og slett.

Var du engasjert i studentforeningen under studietiden? Hvis ja, hvilke fordeler mener du det har gitt deg i ettertid?
Ja opp til flere verv. Vervene ga større nettverk i studietiden som man har god nytte av også etter studiene. I tillegg er det fantastisk gøy å ha disse vervene.

For oss er det viktig å holde kontakt med tidligere studenter. Våre alumner er en viktig link ut i samfunnet. Våre alumner er ikke bare en viktig del av Handelshøgskolens historie, men spiller også en avgjørende rolle for vår framtidige utvikling. Derfor er det svært viktig at vi har en god dialog med våre alumner, og at vi øker kontakten mellom alumner, studenter og fagmiljøet. På denne måten har vi også større oversikt over hvor våre alumner jobber, type stilling og hvor i verden de er etablert.

Registrer deg i alumninettverket her