−Forelesernes erfaringer var gull verdt

Martine Kristiansen (28) jobber med revisjon hos Ernst & Young i Tromsø, og det har hun gjort siden hun var ferdig utdannet siviløkonom.

Klikk her for å endre bildet
Martine Kristiansen.


−Med en master i regnskap og revisjon i boks mangler jeg nå bare et halvt års praksis før jeg får statsautorisasjon, forteller 28-åringen som oppdaget at revisjonsyrket er mye mer enn tall.
−Jeg tror ikke det er mange andre yrker innen økonomi der du får en så variert hverdag.

For Martine var det helt perfekt å ha to års praksis med seg inn i MRR-studiet.
−Jeg hadde stort utbytte av forelesningene. Nå kunne jeg knytte teori til den praksisen jeg kjente til. Selv om standarder og revisorloven er innarbeidet i metodikken på jobb, fikk jeg en mye bedre forståelse for hvorfor vi gjorde som vi gjorde.
Martine fikk godkjent ett år fra sin siviløkonomutdanning, inkludert masteroppgaven. Det spilte en viktig rolle i vurdering av å starte på nok en masterutdanning.


−Jeg har utrolig varierte og spennende dager. Fra første dag på jobb ble jeg presentert for en rekke problemstillinger, og har fått muligheten til å få innsikt i mange bransjer. Vi jobber tett på ledelsen i bedriftene, vi jobber i team, og reiser ofte ut for å treffe kunder.
Selv har hun bedt om å få jobbe bredt, så får fremtiden vise om hun velger å spesialisere seg innen en bestemt bransje.
−Enn så lenge er det veldig lærerikt å jobbe med ulike bransjer. Jeg opplever å være en samarbeidsparter mer enn en kontrollør. Kundene bruker oss aktivt hele året, både på skattesiden og innenfor regnskap. Jeg er så heldig å få jobbe i et kompetansehus med mye kunnskap, og det finnes alltid noen å spørre.
Martine mener også at hun er heldig som jobber i et litt mindre miljø. Det betyr gjerne at hun som revisor får ansvar for hele kunden, ikke bare spesifikke oppgaver tilknyttet bedriften.
−Nå jobber jeg med det jeg elsker, og har fått drømmejobben, sier Martine Kristiansen.​​​​
Nord-student

Navn: Martine Kristiansen
Utdanning: Master i regnskap og revisjon (MMR)​
Studiested: Bodø

Master i Regnskap og revisjon (MRR)


Studiepoeng: 120
Studiested: Bodø
Studieform: Heltid
Opptakskrav:  Les mer om opptakskrav på studieprogramsiden.

Gå til studieprogramsiden​​​