Bli med på unikt studieprogram i Kina, Norge og Russland

GLOBAL LEDELSE MASTERGRAD I BODØ Med partnerskapsprogram i Moskva og Shanghai
– Vi er nok de eneste i Norge som tilbyr masterprogram hvor studenter fra Kina, Russland og Norge kan studere tre semestre, sier direktør ved Nordområdesenteret.

​​​​Handelshøgskolen ved Nord universitet har et nært samarbeid med East China Normal University (ECNU) i Shanghai og MGIMO i Moskva​.

Som en del av dette samarbeidet har du mulighet til å ta en Master i Global ledelse. Dette studieprogrammet gir deg mulighet til å studere i tre verdensmetropoler i løpet av 2 år.

– Vi er nok den eneste institusjonen i Norge som tilbyr et masterprogram hvor kinesiske, russiske og norske studenter kan studere sammen i tre semestre henholdsvis i Bodø, Moskva og Shanghai, sier direktør ved Nordområdesenteret på Handelshøgskolen Nord universitet, Frode Mellemvik.

– I inneværende semester er studentene ved Nord universitet, til høsten skal de være ved MGIMO i Moskva og neste vår skal de være ved ECNU i Shanghai.

I studiet skal studentene lære om grønn og blå verdiskaping og smart og ansvarlig ledelse. Vinklingen er på at man skal utvikle innovative regionale løsninger på globale problemer.

For de studentene som ønsker å begynne i dette masterprogrammet ved Nord universitet til høsten er søknadsfristen 15. april.  Du kan får mer informasjon på Handelshøgskolen Nord universitet sine hjemmesider​, samt i dette dokumentet:

Masterprogram in Global Management. Norway, China and Russia.pdf