Ønsker du kompetanseheving, men er i full jobb?

Da kan ett av våre samlingsbaserte MBA-studier være noe for deg. På disse studieprogrammene er undervisningen lagt opp i 3 samlinger pr. semester, som går over 3-4 dager. Studiene er på deltid og flere eksamener er lagt opp til å kunne gjennomføres over nett hjemmefra. Det er tilrettelagt for deg som er i full jobb. Les om våre spennende studieprogram og søk i dag, for å få fart på din karriere.

MBA - Bodø
MBA - Stjørdal
MBA i ledelse (Bodø)

Samlingsbaserte forelesninger gjør det lettere å delta for deg som er i full jobb. Studentene får også truffet hverandre og delt erfaringer over 3-4 forelesningsintense dager. Det er ikke obligatorisk oppmøte på samlingene, men vi anbefaler selvsagt deltakelse på så mange samlingsdager som mulig.

Det varierer hvilket MBA program som har oppstart de ulike studieplassene, men det tilbys MBA program i Bodø, Mo i Rana og Stjørdal.

MBA kvalifiserer du til ved gjennomført bachelor eller tilsvarende, og med to års arbeidserfaring etter uteksaminering fra tidligere studier. ​
Alle studieprogrammene våre er gratis, du betaler kun ordinær semesteravgift.

Som deltidsstudent ved Handelshøgskolen, Nord universitet gir vi deg muligheten til å tilegne deg verdifull kompetanseheving og selvutvikling som du kan kombinere med jobb. I tillegg vil du få et utvidet nettverk med erfarings- og kunnskapsdeling, og økt forståelse av lederrollen og nyttige verktøy som passer i alle organisasjoner, bransjer og sektorer.

Kommer du langveis fra?
Studenthotellet Nordavind (Bodø) er tilgjengelig for deltidsstudenter fra hele landet. Les mer og bestill her.

Vi har også gode avtaler med hoteller rundt om på våre andre studiesteder.

Hotellavtaler - Stjørdal