​​​​​
​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bli student ved Nord universitet

​​

​Er du klar for å studere til høsten? Nord universitet tilbyr flere aktuelle, relevante og fremtidsrettede studier og fag. Våre studieprogram holder et høyt faglig nivå, og det er kort vei fra student til foreleser.
Vi har et yrende og godt sosialt miljø der vi tar godt vare på deg som student.

Hvorfor ta en bachelor ved Nord universitet?

En bachelorgrad er nøkkelen til en rekke ulike jobber. Med en bachelor kan du også gå videre til en mastergrad.​​
​​

Hvorfor ta en master ved​ Nord universitet?

Med en mastergrad stiller du sterkt på arbeidsmarkedet. Vi tilbyr en rekke masterutdanninger både på heltid og deltid.
  • Du får mulighet til å f​ordype deg og bidra til økt kunnskap i et fag du bryr deg om
  • Du kan få flere jobbmuligheter og styrker deg selv på arbeidsmarkedet
  • Du kan få høyere lønn
  • Kombiner jobb og studier – vi har flere masterutdanninger på deltid​!​

I​kke angret et sekund​
Da jeg skulle begynne å studere var jeg veldig usikker på hvilken utdanning jeg skulle ta.
Jeg valgte et årss​tudium fordi det føltes mye tryggere enn å starte rett på en treårig utdanning. Nord universitet er ikke for stort og ikke for lite, og det passet meg veldig godt.
Jeg stortrivdes på både studiet og studiestedet, så jeg søkte meg videre inn på en bachelor.
Jeg har ikke angret et sekund!​​​

Som student hos oss har du tilgang til et bredt spekter av studier og fag
Vil du vite mer om dine muligheter hos Nord universitet?
​​​​