E-post

Det er viktig å følge med på din epost-konto, da Nord universitet kan sende deg viktig informasjon på epost.

Om din student-epostadresse

Alle studenter ved Nord universitet har e-postadresse på formen:

• fornavn.etternavn@student.nord.no
  • fornavn.x.etternavn@student.nord.no | x = førstebokstav på eventuelt neste navn

Merk at all viktig e-post fra universitetet eller fra våre systemer til våre studenter vil gå til denne e-postadressen, ikke til andre private e-postadresser.

Pålogging skjer via Office365.

E-post på dine enheter

Vi anbefaler at du laster ned en app for Outlook e-post til mobil eller nettbrett. Dette er en trygg og effektiv måte å få tatt i bruk din student-e-post. App-en finner du ved å søke opp Outlook-app i Google Play eller iTunes.

Med Outlook på en PC, Mac eller mobil enhet kan du:

• Organisere e-posten din
  • Administrere og dele kalendere
  • Dele filer fra skyen
  • Administrere din studentadresse, og legge til andre e-postkontoer du måtte ha

Du kan få e-post på din mobile enhet ved å følge brukerveiledningene som ligger på Office sin brukerstøtte:

Ved spørsmål om e-post, tjener og brukernavn skriver du det slik:

• E-post: studentnummer@student.nord.no
  • Tjener: outlook.office365.com
  • Brukernavn: studentnummer@student.nord.no
  • Passord: Feide-passord

Tips: Legg til din privat e-postadresse i Outlook.

Gratis tilgang til Office-pakken med student e-post

Last ned gratis Microsoft Office Pro Plus ("Office-pakken") fra Office 365!

For å få GRATIS tilgang til Office-pakken må du bruke din student-epostadresse fra Nord universitet.

Les mer om tilgang til Office-pakken her

Timeplan i Outlook-kalenderen

OBS: Foreløpig er timeplan i Outlook-kalenderen bare tilgjengelig for studenter ved studiested Stjørdal.

Ved å benytte Outlook-kalenderen i Office 365 får du din timeplan presentert en hurtig og funksjonell måte. Med Outlook på mobiltelefonen kan timeplanen være lett tilgjengelig. Kalenderoppføringen inneholder også lenke til kart, og lenke til en mer avansert versjon av timeplanen.

Benytt appen Microsoft Outlook fra App Store eller fra Google Play. Eller gå til o365.nord.no og velg Kalender.

E-poster fra gamle systemer

Eposter fra gamle systemer er overført til nord-konto. Følg forklaring på denne pdfen for å finne slik 'gammel' e-post: