Trykk og grafiske tjenester

Trykkeriet ved Nord universitet er et moderne digitaltrykkeri som produserer trykksaker av god kvalitet og med rask leveringstid. Vi tilbyr grafisk utforming og produksjon hovedsaklig for universitetet sine fakultet, avdelinger, studenter og studentforeninger, men leverer også tjenester til eksterne kunder.

Trykkeriet tilbyr et bredt spekter av grafiske tjenester. Alt fra trykking av kompendier og rapporter, til total markedsføringsmateriell kan leveres. Vi tilbyr grafisk design/layout til faste timepriser.

Er du usikker på hvordan du bør kommunisere kan vi hjelpe deg. Vi kjenner materialene og teknologien og hjelper deg å lage trykksaker som synes og fyller ønsket behov.

Vi gir råd innen visuell kommunikasjon og bidrar gjerne med å skreddersy budskapet ditt til ulike medier og presentasjonsformer.

Profilhåndbokens misjon er å gi all kommunikasjon fra Universitetet en unison/ tydelig avsender. Håndboka gir føringer og retningslinjer for bruk av profilelementer og grafiske virkemidler. Vi kan rammeverk, maler og vet hvordan profilen skal brukes.
Eksempler på trykksaker; visittkort, minibrev, ordresedler, blokker, flyers, seil, tidsskrifter, medlemsblader, manualer, produktkataloger, magasiner, kompendier, årsoppgaver eller brosjyrer, plakater, roll-ups og messeutstyr. Vi trykker og skjærer, stifter, limer og gjør jobben ferdig. Er det noe vi ikke kan trykke på campus formidler vi eller tar jobben videre til en av våre samarbeidspartnere.

Vil du ha noe trykket – send oss en e-post på trykkeri@nord.no  og du får pris og tid for levering. Ta kontakt for ytterligere informasjon, prøver og priser.

Besøksadresse:
Studiested Bodø, Hovedbygg
Ved inngang B, 1. etg.
Tlf: 755 17558 - Mobil: 907 68206

Postadresse:
Nord universitet, Trykkeriet, 8049 Bodø
e-post: trykkeri@nord.no

Åpningstider:
Mandag-fredag 08.00-15.45
Sommertid 15. mai-15. sept. 08.00-15.00

KOMPENDIER

Bodø
​Studenter i Bodø kan kjøpe sine kompendier hos Akademika bokhandel.

• Kompendiesalget er et "non-profit" salg som skal sikre studentene tilgang på relevant pensum. Utsalget drives av Akademika Bodø på vegne av Nord universitet
  • Kompendiene er ikke-originale utgivelser, og kan kun selges til studenter ved universitetet, mot at gyldig studentlegitimasjon fremvises.
  • Har du ikke fått semesterregistreringskortet ditt, godtar vi følgende dokumenter:
    Kvittering for betalt semesteravgift.
    Kvittering for eksamensoppmelding.

Kompendier kan ikke bestilles i Akademikas nettbutikk. Har du ikke anledning til å besøke bokhandelen, kan du bestille via e-post: bodo@akademika.no. Vi krever da at du samtidig sender oss en kopi av semesterregistreringskortet, eller ovennevnte dokumenter, sammen med bestillingen.​

Nesna
Kompendier til studier ved Nord universitet, Nesna bestilles fra Nesna Libris på telefon 75 05 60 85, e-post nesna@libris.no  eller i nettbutikken www.librishelgeland.no