Steinkjer

InnoCamp
Studiested Steinkjer og InnoCamp ligger midt i hjertet av byen, med nærhet til alt du trenger.

Ved Nord universitet i Steinkjer er det i overkant av 1000 studenter. Selve studiestedet ligger midt i hjertet av byen, kun en kort spasertur fra togstasjon, kjøpesenter og idrettsanlegg.

Hvordan komme seg hit

Steinkjer ligger 1 time og 25 minutter nord for Trondheim lufthavn Værnes med toget, som er den klart foretrukne måten å reise til/fra Steinkjer. Fra togstasjonen er det bare noen få minutters gange østover (mellom rådhuset og 3T) opp til InnoCamp, og det vil være mulig å følge skilting på veien.

Byen Steinkjer

Steinkjer byr på mange kultur- og naturattraksjoner.

Den årlige Steinkjerfestivalen i juni er det største trekkplasteret. Da forvandles hele byen til et folkehav, med scener og artister i hver en krok.

Foto: Lillian Høisæther

Natur, sport og friluftsliv

Foto: SteinkjerfotografenEr du glad i natur og friluft, er Steinkjer perfekt, sommer som vinter. Her finner du blant annet mange tilrettelagte løyper for både vandring og sykling.

Liker du å utfordre komfortsonen, gir grottevandring et deilig avbrekk. Vil du heller la tankene flyte fritt, er det også et rikt laksefiske her.

Foto: Steinkjerfotografen

Studentmiljø

Studentene våre trives godt i Steinkjer, og trekker ofte frem det gode samholdet. Her blir du garantert ikke borte i mengden.

De peker på at Steinkjer er både urban og tilbaketrukket på samme tid. En liten storby, med nok partyfaktor for alle, men samtidig passe rolig.

Våre studietilbud

Nord universitet i Steinkjer har et bredt studietilbud, med alt fra husdyrfag og utmarksforvaltning, til film og tv, spill og opplevelsesteknologi, økonomi- og administrasjon, ledelse, regnskap og revisjon.

Mer om ​InnoCamp

I InnoCamp er det satt opp nybygg for nesten 500 millioner i Steinkjer. Campusen får en gulvflate på 15.000 kvadratmeter.

I InnoCamp deltar 38 bedrifter og virksomheter. Alle disse har inngått en konseptavtale som enkelt sagt sier at vi skal arbeide sammen med innovasjoner:

Et unikt faglig og tverrfaglig felleskap – i tett samspill mellom utdanning, forskning og næringsliv.

Hold deg oppdatert på: https://innocamp.no/

Parkering

InnoCamp disponerer p-plass for årskort, månedskort eller dagsbetaling. Se mer info om gjeldende satser og oversiktskart:

Parkering InnoCamp
Oversiktskart parkering InnoCamp
Reguleringene vil gjelde 0800-1700 mandag til fredag.

Mange av våre studenter etterspør gratis parkering, og nedenfor finner du en oversikt over Steinkjer kommune sine parkeringsområder hvor det er gratis parkering. Kommunen har i kartet angitt avstander til InnoCamp fra den hver parkeringsområde:

OBS! Noen områder som Sannan Sør, Mølletomta og P-huset, fylles ganske tidlig på morgenen. Men på Plantasjen og Guldbergaunet er det stort sett alltid ledige plasser. Alle disse plassene skal væroverkommelig gangavstand fra InnoCamp.

Fakta om Steinkjer

• Grunnlagt 1857
  • 24.500 innbyggere
  • Nest største by i Trøndelag etter Trondheim