Steinkjer

InnoCamp
Studiested Steinkjer og InnoCamp ligger midt i hjertet av byen, med nærhet til alt du trenger.

Ved Nord universitet i Steinkjer er det i overkant av 1000 studenter. Selve studiestedet ligger midt i hjertet av byen, kun en kort spasertur fra togstasjon, kjøpesenter og idrettsanlegg.

Hvordan komme seg hit

Steinkjer ligger 1 time og 25 minutter nord for Trondheim lufthavn Værnes med toget, som er den klart foretrukne måten å reise til/fra Steinkjer. Fra togstasjonen er det bare noen få minutters gange østover (mellom rådhuset og 3T) opp til InnoCamp, og det vil være mulig å følge skilting på veien.

Byen Steinkjer

Steinkjer byr på mange kultur- og naturattraksjoner.

Den årlige Steinkjerfestivalen i juni er det største trekkplasteret. Da forvandles hele byen til et folkehav, med scener og artister i hver en krok.

Foto: Lillian Høisæther

Natur, sport og friluftsliv

Foto: SteinkjerfotografenEr du glad i natur og friluft, er Steinkjer perfekt, sommer som vinter. Her finner du blant annet mange tilrettelagte løyper for både vandring og sykling.

Liker du å utfordre komfortsonen, gir grottevandring et deilig avbrekk. Vil du heller la tankene flyte fritt, er det også et rikt laksefiske her.

Foto: Steinkjerfotografen

Studentmiljø

Studentene våre trives godt i Steinkjer, og trekker ofte frem det gode samholdet. Her blir du garantert ikke borte i mengden.

De peker på at Steinkjer er både urban og tilbaketrukket på samme tid. En liten storby, med nok partyfaktor for alle, men samtidig passe rolig.

Våre studietilbud

Nord universitet i Steinkjer har et bredt studietilbud, med alt fra husdyrfag og utmarksforvaltning, til film og tv, spill og opplevelsesteknologi, økonomi- og administrasjon, ledelse, regnskap og revisjon.

InnoCamp

Om InnoCamp

I InnoCamp er det satt opp nybygg for nesten 500 millioner i Steinkjer. Campusen får en gulvflate på 15.000 kvadratmeter.

I InnoCamp deltar 38 bedrifter og virksomheter. Alle disse har inngått en konseptavtale som enkelt sagt sier at vi skal arbeide sammen med innovasjoner:

Et unikt faglig og tverrfaglig felleskap – i tett samspill mellom utdanning, forskning og næringsliv.

Hold deg oppdatert på: https://innocamp.no/

Parkeringsmuligheter:

DH-eiendom har meddelt at ny parkeringsordning ved Innocamp innføres fra 15. mars 2020.

De nye reguleringene betyr at parkeringsoblaten ikke er gyldig fra samme tidspunkt. NB!

Reguleringene vil gjelde 0800-1700 mandag til fredag.

Mer informasjon om ny ordning finnes i vedlagte brev og kart nedenfor.

Spørsmål om ordningen kan rettes til :
Steinkjerbygg v/Svein-Olav Hansen, mob. 950 72 226.​

Infobrev parkering InnoCamp.pdf

Oversiktskart parkering InnoCamp.pdf

Mange av våre studenter etterspør gratis parkering, og nedenfor finner du en oversikt over Steinkjer kommune sine parkeringsområder hvor det er gratis parkering. Kommunen har i kartet angitt avstander til InnoCamp fra den hver parkeringsområde:

OBS! Noen områder som Sannan Sør, Mølletomta og P-huset, fylles ganske tidlig på morgenen. Men på Plantasjen og Guldbergaunet er det stort sett alltid ledige plasser. Alle disse plassene skal være i overkommelig gangavstand fra InnoCamp.

Fakta om Steinkjer

• Grunnlagt 1857
  • 24.500 innbyggere
  • Nest største by i Trøndelag etter Trondheim