Etter- og videreutdanninger

Studier og kurs innen trafikkfag.
Se alle våre studier

Dette må du gjøre før du kommer på samling


1. Sjekk at du har mottatt studentnummer
Når du har fått opptak og takket ja til studieplassen, vil du etter hvert motta en e-post med et velkomstbrev som inneholder ditt studentnummer.
Skal du gå på et av våre todagers kurs (uten studiepoeng) vil du ikke få studentnummer.

2. Aktivere studentkonto
Som ny student må du aller først registrere deg og opprette et passord på selvaktiveringsportalen.
Til dette benytter du ditt studentnummer som du har mottatt i e-post fra Nord universitet.
Vi anbefaler at du bruker PC eller Mac til selvaktiveringen da mobile enheter ikke alltid viser nødvendige avhukingsbokser.
Passordet som genereres på selvaktiveringsportalen brukes sammen med ditt studentnummer til innlogging til alle våre nettjenester.

3. Betal semesteravgift
Semesteravgiften er på kroner 725,- . Avhengig av hvilket studium du går på så vil faktura for semesteravgift enten ligge klar i studentweb, eller du vil få beskjed om å opprette denne selv i studentweb. Husk å oppgi riktig KID-nummer ved betaling. Faktura for studieavgift blir opprettet ca to uker før studiestart.

4. Sjekk hva du må ha med deg på samling
Informasjon finnes på det enkelte studies nettside, eller sendes deg på e-post.

Her finner du oss


Fra og med august 2017 vil Nord universitet, Stjørdal være på plass i nye lokaler.

Vår besøksadresse er:
Wessels veg 75, 7502 Stjørdal.

Det nye studiestedet ligger like ved E6 om lag 4 km fra Værnes flyplass. Kommer du med tog vil det være en fin spasertur på rundt 15 minutter (ca 1km).
Kommer du med bil fra Trondheim kan du ta til venstre i den store rundkjøringa på E6 ved Stjørdal sentrum. Du følger da Wessels veg fram til campus, som vil ligge på venstre hånd, vis-à-vis Plantasjen.

Nord universitet, Stjørdal har et nasjonalt ansvar for utdanning av trafikklærere. Ved studiestedet tilbys et bredt utvalg av studier innen trafikkfag. I tillegg har vi mange deltidsstudenter innen ulike fagmiljøer, deriblant Master in Business Administration (MBA) og Bachelor i farmasi.
Vi er kjent for å ha et godt og tett studentmiljø. Her vil du møte aktive medstudenter og engasjerte medarbeidere.FAQ - Ofte stilte spørsmål


Hvor søker jeg om studieplass
Du finner lenke til søknadsportal på studiets nettside


Jeg får ikke til å registrere ny bruker for å levere søknad. Hvem kontakter jeg.
Alle som har vært studenter eller har levert inn søknad på studier tidligere, er registrert i vårt datasystem som brukere. Dette er årsaken til at du får feilmelding når du prøver å registrere deg som ny bruker.
Du får tilsendt nytt passord på e-post ved å trykke på knappen «få tilsendt passordet på e-post» i ruten «Innlogging etter å ha mottatt passord på e-post». Dersom du har endret e-postadresse siden du sist var student hos oss, ta kontakt med videre@nord.no, eventuelt servicetorget på Stjørdal tlf 74 82 37 70 for å få endret registrert e-postadresse, slik at du kan få pinkode tilsendt på e-post. Logg inn i bildet «innlogging for tidligere registrerte studenter som kjenner sin pinkode».


Hvordan vet jeg at søknaden er registrert?
Når søknaden din er registrert vil du kunne se denne under "Mine søknader".


Hva må jeg laste opp?
Du må laste opp dokumentasjon på at du fyller studiets opptakskrav. Søknader med mangelfull dokumentasjon vil ikke bli behandlet.


Hvordan laster jeg opp dokumentasjon i EVU-web?
Når du har logget inn i EVU-web, velg «mine dokumenter» i menyen på venstre side. Fyll inn informasjonen som etterspørres, og last opp det aktuelle dokumentet.


Får jeg beskjed hvis det mangler noe i søknaden min?
Som regel, nei. Du som søker har selv ansvar for å sjekke opptakskravene til det studiet du søker på, og laste opp fullstendig og riktig dokumentasjon til EVU-web innen gitt frist.


Når får jeg vite om jeg har fått studieplass?
Søknadene blir behandlet etter søknadsfristen er gått ut, men påregn at det kan ta noe tid før du får svar. Husk at du må takke ja til tilbudet innen svarfrist.


Jeg ønsker å søke om plass på et studie der søknadsfristen er gått ut.
Ta kontakt med studiets studieveileder. Dersom vi har studieplasser ledige vil vi vurdere om sent opptak er mulig. Siste frist vil i alle tilfeller være to uker før studiestart.


Hvor finner jeg faktura for semesteravgift og studieavgift?
Fakturaene sendes ikke ut, men blir tilgjengelig i studentweb.


Arbeidsgiver skal betale studiet
Faktura for semesteravgift vil alltid stå på studentens navn. Skal arbeidsgivers navn og adresse stå på faktura for studieavgift, send navn og adresse til arbeidsgiver til trafikk@nord.no innen to uker før studiestart. Fakturaene blir lagt i studentweb, vi sender ikke dem ikke ut.


Jeg har spørsmål knyttet til studiet. Hvem kan jeg kontakte?
På studiets nettside finner du hvem som er studieprogramansvarlig og hvem som er studieveileder.
Vår 2019​

Instruktør klasse S, snøscooter - spesialutdanning
10​
​15.01.2019
​Samling uke 10
​Trafikalt grunnkurs for lærere i offentlig skoleverk​6​15.01.2019
Samling uke 12
​Spesialutdanning for klasse T (traktor) 
​5
​15.01.2019
​Samling uke 15
​Tilleggsutdanning: trafikklærere for utvidelse klasse A1-A2 og A2-A
​0
​15.03.2019
​Stjørdal: 29. og 30. april
Bærum: 13. og 14. mai
Tromsø: 27. og 28. mai
​Motorsykkel - spesialutdanning for trafikklærere​15
​15.03.2019
​Samling uke 19 og 21
​Spesialutdanning for klasse AM 146 for trafikklærere og lærere i offentlig skole​5
​15.03.2019
​Samling uke 23

FAKTURA

Faktura for semesteravgift og studieavgift finnes i studentweb.

Skal arbeidsgiver betale din studieavgift må du sende dennes navn og adresse til trafikk@nord.no innen to uker før studiestart.


SPØRSMÅL

Ved spørsmål omkring videreutdanninger som tilbys, ta kontakt med studieveilederen som er tilknyttet det enkelte studium.

Kontaktinformasjon til studieveileder finner du på studiets nettside.

PROBLEMER?

Har du problemer med å logge på vår søknadsportal og får feilmelding når du prøver å registrere deg som ny bruker, ta kontakt med videre@nord.no, eventuelt servicetorget på Stjørdal tlf 74 82 37 70