Kompetanse for kvalitet: Engelsk 2 for 5.-10. trinn, videreutdanning

Registrering og oppstart

Velkommen som student ved Kompetanse for kvalitet: Engelsk 2 for 5.-10.trinn

Registrering
Alle studenter ved Nord universitet må registrere seg i Studentweb ved semesterstart.
Du kan betale semesteravgift og registrere deg som student så snart du mottar ditt studentnummer.

Frist for semesterregistrering og oppmelding er 1. september. Semesteravgift må være betalt 1-3 dager før.​​

Etter fullført betaling og registering kan du melde deg opp til undervisning og eksamen. Du får også tilgang til viktige læringsverktøy og digitale møterom samt oversikt over planlagte aktiviteter/forelesninger (se info om Timeplan lengre ned).

Digital oppstart for Engelsk 2 for 5.-10.trinn er onsdag 1.september kl. 09:00.

Du finner informasjon om samlinger lenger ned på siden.

Timeplan, pensum og annen informasjon

Timeplan
Timeplanen publiseres i TimeEdit i løpet av sommeren, da vil du finne din timeplan her:

Etter at du har registrert deg som student og bekreftet hvilke emner du skal ta, kan du søke opp din individuelle timeplan i TimeEdit.

​Pensum
Slik finner du riktig pensum:

​Utstyr
Enten man skal ha litt nettbasert undervisning, eller et fullstendig digitalt opplegg, er det viktig å ha riktig utstyr:

• ​​PC/Mac/nettbrett med nettilgang
  • Hodetelefoner
  • Webkamera

Tilrettelegging
Du kan søke om tilrettelegging i studiehverdagen dersom du har behov for det.
>> Les mer om tilrettelegging i studiehverdagen

Ofte stilte spørsmål om studiestart

Studieprogrammet er skreddersydd for engelsklærere i 5.-10. trinn og vil gi studentene fleksible verktøy til bruk i klasserommet sitt. Samtidig videreutvikler studentene sin egen språk- og tekstkompetanse, fagdidaktiske refleksjonsevne og profesjonsfaglig digital kompetanse.

Studiet er en del av videreutdanningsprogrammet "Kompetanse for kvalitet", gjennomUtdanningsdirektoratet. Interesserte søker via Utdanningsdirektoratets søknadssystem innen 1. mars. For å bli kvalifisert for opptak må man i tillegg søke direkte til Nord universitet innen 15. mai.

Deltakere utenfor ordningen med stipend- og vikarmidler kan også søke opptak direkte til Nord universitet. Tilbud om studieplass gis under forutsetning av ledige plasser. Potensielle deltakere som søker utenfor finansieringsordningen må finne andre kilder til finansiering av studiet. For deltakere utenfor ordningen med stipend- og vikarmidler, er det søknadsfrist 15.juni.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Godkjent lærerutdanning eller tilsvarende.

Søkere utenom stipend- eller vikarordningen vil få tildelt ledige studieplasser etter at opptaket gjennom Utdanningsdirektoratet er gjennomført. Søkere utenom stipend- og vikarordningen må dokumentere et ansettelsesforhold i en skole. Hvis du ikke er ansatt i en skole må du dokumentere at du har mulighet til å gjennomføre praksis ved en skole mens du gjennomfører videreutdanningen.

Ansettelsesforhold og praksis dokumenteres med en stemplet og signert attest fra arbeidsgiver. Søkere som har et ansettelsesforhold i en skole prioriteres.

Gjennomgått Engelsk 1 (30stp) eller tilsvarende.

Videre utdanning

Studiet er et videreutdanningstilbud rettet mot lærere som har færre enn 30 studiepoeng i fagkretsen eller vil oppdatere sine kunnskaper.

Samlinger

Digitale samlinger onsdag og torsdag mellom kl. 9 og 14:

Uke 35: samling

Uke 38: samling

Uke 47-50: eksamensperiode

Uke 4: samling

Uke 7: samling

Uke 12: samling

Uke 19-23: eksamensperiode

Med forbehold om endringer.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist Fortløpende opptak