""

EUs virkemidler for forskning og innovasjon

Kortere studium i Bodø

Studiet gir kunnskap om EU sine forskningsprogram, bygging av prosjektkonsortium, søknadsprosesser og drift av EU-programmer. Målgruppe er FoU-personell fra bedrifter og instituttsektor, kunnskaps- og næringsparker, mastergradsstudenter og ansatte ved høyskoler og universitet. Oppstart på studiet forutsetter nok kvalifiserte søkere.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.

Bestått bachelorgrad eller tilsvarende.

Jobbmuligheter

Studiet vil øke deltagernes søker- og driftsferdigheter på internasjonale finansieringskilder for FoU og innovasjon.

Videre utdanning

Studiet kan ved innvilget søknad inngå i et masterprogram.

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist 30. januar 2019