Instruktør i ulykkesberedskap, 6 studiepoeng

Gjennom rådsdirektiv 2003/59/EF gis det detaljerte mål for krav til tungbilsjåførens yrkeskompetanse. Trafikklærere på tunge kjøretøy som utdannes i dag, må derfor ha en kompetanse som gjør ham/henne rustet til å møte disse nye kravene. Studeit tilbys høsten 2018, mer informasjon kommer.

Beskrivelse av studiet

Oppbygging/emner

Med forbehold om endringer.
Du har valgt:
Åpne alle

Emnekode Emnenavn Studiepoeng
Fjern
(klikk for å velge)

Velg studieretning

Velg emne

Opptakskrav

Autorisasjon som kjørelærer klasse I eller trafikklærer tunge kjøretøy, ansatt i vegvesenet eller politiet, person med fagbrev innen yrkessjåfør- eller terminalarbeiderfaget.

Jobbmuligheter

Gjennomført og bestått ulykkesberedskap - spesialutdanning, 6 stp samt autorisasjon som trafikklærer på tunge kjøretøy gir undervisngsrett i emnet.

Søknadsfrist og opptak

Studiepoeng 6